Ako Na Francúzak ? Kedy Ste Ho Mali PO 1-Krát?

Príspevok v téme: Ako Na Francúzak ? Kedy Ste Ho Mali PO 1-Krát?
ja.16.ja

Čawko ľudia som 16ročna baba,a robim taky prieskum že
:,,AKO NA FRANCÚZAK,& KEDY STE HO MALI PO 1-KRÁT ???,,
viete citim sa trapne povedat že mam 16 a som nemala francuzak & aj keby som ho Xcela mat,tak neviem ako sa to robi (jazyky,približenie tvare,pohyby pri tom)
PROSIM VAS,NEVISMIEVAJTE SA MI,LEN RADY DAVAJTE A SKUSENOSTI VAšE, **DAKUJEM**

janekMY33

kdo trenuje s viacerimi tak sa to nauci takze stretnes neakeho chalana co sa ty aspon trochu paci jazyk do krku a to na disce aspon 10 az 20

majka626

Pomozte mi moj kamarat chce odomna francuzak ale ja ssa bojim pomozte mi pls........napiste mi na majka626323vazet.sk

ja:)

TAK a pise odbornik:D...uplne normalne ze sa bojis, bal sa kazdy ked to robil prvy raz, proste mu daj pusu, zacnete sa pusinkovat rychlejsie a zrazu zoseba nezlozite usta, ja ked som to robil poprve, skoncili sme obaja od slin, potom sme sa 10minut smiali, a potom to islo super;), ... staci zacat potom uz prestanes rozmyslat a pojde to samo, hlavne sa toho neboj,

sp

Haha no ja som mala pár dní alebo dajaký ten mesiac po 16-tke... A bolo to. Nečakané ale muselo to byť. Klasicky - kamarátkin kamarát. Tancovali sme, videla som ho prvýkrát, díval sa na mňa takým retardným podnapitým pohľadom. Keď to skončilo, pomyslela som si "To toto má byť to o čom všetci básnia??!!" ....ale prešiel dáky ten čas a ja som sa chcela bozkávať zas a zas. Mmm ... :P.. milujem bozkávanie, keď ťa ten druhý pevne a zároveň jemne a nežne drží, hladí po hlave, drží za ruky, bozkáva ťa a popritom ti zašeptá niečo do uška :) Najmä ak ho ľúbiš a nič ti nie je pred ním trápne. Vtedy je to najkrajšie. .. No ale dosť básnikovania :D Teraz mám krátko pred 20tkou a pripadá mi akoby odvtedy ubehlo veľa veľa času. A veľa chalanov. Ani medzi 50-timi som si doteraz nebola schopná nájsť toho NAJ. Jediného stvoreného pre mňa.

???

Dobra tema...spominat treba.ja som mala asi 13 rokov a bolo to v parku s chalanom ktory sa mi strasne lubil..chvilu sme potom aj spolu chodili :D No a priatel ktoreho mam teraz a nadovsetko ho lubim uz 4 rok sa bozkava bozsky.... :) A ty sa nemusis nicoho bat..aj ja som sa bala, ze budem nemehlo..ale ked si najdes starsieho chalana,vsetko urobi za teba...ty sa len do toho vzi a bozkavaj...ja som po tom 1 bozku lietala este na druhy den v oblakoch :D Do zbozkovatenia !!!

cicushqa

No takze moj prvy hah nebol s chalanom ale s babou a bola to moja sesternica xD......no ja som bola samozrejme opita na mraky,bolo to pred dwomi mesjacmi,mala som 13 xD......sesterka bola fakt uplne nemozna,leboaj pre nu to bolo prvcy krat a mala 15 xDhah.....ale bolo to fajn celkom...a v ten wecer to bolo aj s chalanom....a bola som rada ze som to vyskusala s kamaratkou prvykrat.lepsie sa strapnit pred kamoskou ako pred chalanom x)