Sucha a dehydratovana plet

rita

Lenze ja si uz dlhsie umyvam tvar iba vodou nasledne pouzijem pletove mlieko s obsahom oleja,tiez som to niekde citala vraj by to malo pomôct a nic.Neviem ci by este nepomohla nejaka prirodna maska ale z coho?Ako by sa mi stracal kolagen,kamosky v mojom veku-40r.nemaju take problemy,mne nejaka ta vraska nevadi to patri k veku ale ta plet vyzera mozno akoby som mala o 10 rokov viac a vraj problemy s pletou su az po prechode a to ja nie som.

RNG

Mydla odmastuju plet, synteticke kozmetiky jej nevratia prirodzene tuky spat, lebo ich neobsahuju. Odporucam ti nepouzivat myspdlo, len detsky sampon, do ktoreho prilejes 1/4 olivoveho oleja. Potom na este vlhku pokozku po kupeli si vmasiruj na noc do nej trosku kokosoveho oleja.
Telo ma schopnost vylucit iba urcite mnozstvo oleja do koze a pricaste pouzitie silnych alkalickych mydiel a samponov kozu prilis odmastuje.
Tj menej chemie, viacej prirodnych!

mira

Suchú pleť môžeš mať aj zo suchých a pečených, pražených a tiež slaných potravín. Tieto majú málo vody a odoberajú ju z okolitých pletív. Napr. čipsy, keksy, syry, chlieb. Lepšie je dať si šťavnaté kaše, cestoviny. Potom nemusíš preháňať množstvo vody.