Nemam chut zit..

Príspevok v téme: Nemam chut zit..
anonymka

Ja naozaj nemam chut zit.nebudem tu pisat o svojich problemoch.Ale trva to uz 4 roky.A nic sa nemeni.A zmenit to mozem len ja.Nebavi ma tento zivot,A naozaj nemam preco zit.Najradsej by som..ale na to nemam odvahu.A toto naozaj nie je chvilkove..Tento svet je zvlastny,zivot je tazky a ja sa neviem prisposobit.Vsade su perfektni ludia,pretvarka,peniaze..nemam chut zit.

dzeronimo

Caute a ja to mam tiez.Tiez nemam chut zit m priatelku sme spolu uz skoro rok. A furt je kumne neprijemna a tiez namna prenasa tu energiu futt kto da vztah do poriadku som ja mam pocit akoby jej namne nezalezalo nechce somnou travit vela casu furt len same nadavky a priznam sa ze uz par krat mi vystrelila ruka raz aj poriadne a bez nej nevidim zmysel zivota nemam chut zit a bolo aj obdobie ked sme s0olu neboli nemal som ciel nemal som preco zit a preto som sa kunej vratil lebo som pochopil ze ona je to co ma pohana no vedsinou sme len v hadke dobre je pardni a potom zas to vybuchne teraz mi povedala ze uz asi somnou nebude aj to tak vyzera a nechcem aby somnou bola kvoli tomu predstavoval som si snou cely zivot aj teraz mi nadava ze som trapos a ze kolko mam rokov a neviem dalej pokracovat nevldzem som na dne nic ine mi nebeha 0o hlave iba ona a tiez mi neni najlepsie dakujem za odpovede

Una

Poznám tento stav, taky pocit bezmocnosti, ked sa ti nic nechce, nic ta neteší a neustále sa musíš premáhať, prekonávať a nútiť nieco robit...Tiez to u mna pretrváva dlho, nežijem...iba prežívam.

Juan

Ludia, najdite zmysel života, pretože nemá zmysel sa zabíjať( poznáj z vlastnej skúsenosti) vianočný punč smells good :) PT KO

bella21

Veríš tomu, čo nie je pravda - a teda tomu, že sa Ti už nedá pomôcť. Že to nestojí za to, ísť hľadať pomoc. A že to skončíš, ak ukončíš život. Ak by Ti niekto povedal, že aj po smrti budeš trpieť - a to práve pre samovraždu - zmenil by si svoje rozhodnutie skončiť to?

Mal by si si byť 100 %-ne istý, že samovraždou pôjdeš do lepšieho. Lebo nemá zmysel dostať sa z dažďa pod odkvap. Chceš čo najbezbolestnejšiu smrť a čo utrpenie po nej? Nie telesné, čisto duševné trápenie. Toho sa nebojíš?

Hľadíš na Tvoju súčasnú situáciu z ľudského pohľadu. Neveríš, že existuje Boh, ktorý Ti daroval telo, stvoril Tvoju dušu a že po smrti - či už prirodzenej alebo po samovražde - prídeš k Nemu? Aké bude toto stretnutie. Tu na zemi je všetko do času, tam po smrti večnosť. Večnosť, ktorá nikdy neskončí. Rozmýšľaj .. Aby si po smrti neľutoval, že si to neprežil ..

Radšej by si mal napísať, prečo si myslíš, že Ti niet pomoci. Má to zmysel, a veľký. Lebo riešenie existuje.

xjoux

Nebudem tu pisat o tom co som si vsetko v zivote prezil lebo by to nemalo ziadny vyznam chut do zivota som stratil uz velmi davno a ked som si konecne myslel ze mam preco zit sklamal som sa v tom,rozmyslam o pomoci ale viem ze to nestoji zato lebo mne sa pomoct uz neda ... Premyslam uz len otom ako to skoncit trpel som uz dost a nechcel by som dopadnut tak ze by bola nejaka sanca aby som to prezil .. Ak je nejaka najmenej bolestiva cesta rad by som onej vedel Dakujem

bracoki

nemáš chuť žiť ďalej? nedáva ti zmysel pokračovať ďalej? pomôžem ti umrieť tomuto svetu a narodiť sa Tvojmu svetu. Ako ? jednoducho ukážem ti ako sa to dá, napríklad ... -odkaz odstránený-

PS: - ži! neživor!

justme87

az teraz pozeram,aky je tento prispevok stary :D tak dufam,ze uz toto neprezivas a si v pohodke,ale v kazdom pripade budem rada,ak sa ozves :)