chodenie v noci (RNG)

Príspevok v téme: chodenie v noci (RNG)
ratata

ahojte, chcem sa spýtať, či má niekto taký problém ako ja. Už od detstva často chodím zo sna, idem za našími do obývačky a začnem sa s nimi rozprávať a ráno o tom ani neviem, alebo vykrikujem zo sna, posadím sa na posteli a vidím všeličo a rozprávam. Mám 21 a neprechádza mi to. Niekedy je to každú noc. Neviete ako sa toho zbaviť? Pretože keď mám takýto plytký spánok chce sa mi stále cez deň spať a bolieva ma často hlava aj 3 dni, neviem či je to migréna alebo čo, doktor ma poslal iba na rehabilitácie nič iné. Bolí ma hlava aj z toho, že nemám dostatočný spánok? Ako satej námesačnosti zbaviť? Chcem sa normálne vyspať a nechodiť po byte. Ďakujem

RNG

A aby som nezabudol, branie mineralov hlavne pred spankom tiez pomaha spanku(zmes na kosti ovsahujuca aj vapnik aj horcik aj ine potrebne zaroven na zabudovanie do tela)

RNG

St Johns Wort, 5-htp, a bylinky ako valerian, chmel, pastierska kapsicka, tiez vitaminy B , Sam -e a ine boli viackrat spomenute.

mamca

Predráždený nervový systém (priveľa podnetov,intenzívne prežívanie) spôsobuje neschopnosť organizmu absolvovať počas spánku všetky potrebné fázy,chýba hlboký spánok.Pozri si doplnky pre posilnenie v témach o depresii,úzkosti ap.

ooooooooo

ja som tiež chodila od malička. teaz už našťastie nechodím,ale robím všetko možné. mam 20 rokov a vykrikujem zo sna, rozpravam, nadavam, "cestujem" po celej postely, kopem priatela zo spanku, škrípem zubamy.... Rano si samozrejme nič nepamatam. Ale nerobím si z toho ťažku hlavu. S priateľom sa na tom vždy zasmejeme :)

maxi

- Jedným zo spôsobov prevencie je zobúdzať postihnutého pätnásť minút predtým, než sa u neho zvyčajne prejavuje porucha a udržať ho päť minút v bdelom stave.
- Preventívne je potrebné vystríhať sa stavom vyčerpanosti a únavy.