CONCOR

Príspevok v téme: CONCOR
jaaj

ak niekto viete, tak mi prosím poradte, ako často mám brať to concor- lekár mi povedal že 2x denne! lekárnička, že mi stačí 1x- ráno, alebo aj pol tablety...a na letáku je napísané 1x-ráno, pokial lekár neurčí inak. díky- čo sa vyznáte... A ešte by ma zaujímalo, či sa to musí potom brať dlhodobo...

jaja

neprepočula som pokyny, lebo ma na to upozornila lekárnička ( bolo to na recepte napísané), že 2 denne je veľa, a ona berie pol denne,že to by aj mne stačilo. bolo to na búšenie srdca predpísané... no včera som si dala 1 a bolela ma hlava jak das, tak asi prejdem na pol. a beriem ešte xanax- to je na ukludnenie- 2x pol...

...................

mas ho na tlak??alebo na srdce, beries aj ine lieky k nemu?a nemyslel lekar pol tablety rano a pol vecer?no zatial co so sa stretla, tak raz denne, rano.ak mas ale pochybnosti, preco sa nespytas lekara??mozno si prepocula pokyny??

RNG

Specificky na stress je zmes vitsaminov Stress-B plus C, a mineraly na kosti. Tiez St John's Wort, 5-HTP a SAM-e, ktore zvysuju hladinu serotoninu v mozgu(neurotransmiter zodpovedny za pocit kludu, relaxacie a hlboky obcerstvujuci spanok.)

RNG

Hloh je bezny krik, rastie vselikde aj na Slovensku je viacej druhov, medzi doplnkami je povacsine pod anglickym nazvom Hawthorne, a vselikdo ho ma, aj moje predajne.

jaja

asi mám chaos v tele z užívania hak, a neviem sa z toho tak rýchlo dostať.... moje telo reaguje stresom na maličkosti...

jaja

vážne nemám s tým čo píšeš žiadne skúsenosti, znie to zaujímavo, a to sa kde dá zohnať, napr. ten hloh. vieš u mna nejde o vysoký tlak, lekár povedal, že ho mám len vyšší, a concor mi dal na búšenie srdca, čo je zo stresu. vydržím tých pár dní a uvidím ako mi bude. ten pupalkový olej chcem vyskúšať, len čakám kým ho dostanú... ale díky za rady.

RNG

Ja by som ti neradil brat chemikalie vobec, ked na znizenie tlaku som spominal dost prirodnych metod, ktore mozes pouzivat neobmedzene dlho bez akehokolvek skodliveho nasledku, najma velmi ucinny ACE inhibitor a vasodilatator -HLOH, ktory je okrem toho aj silny antioxidant a spruznovac ciev
Ale ked si myslis, ze ti tvoja doktorka bude vediet lepsie poradit bez studia prirodnych doplnkov v medicine, nuz zbytocne hovorit.
Ja sa riadim radami a informaciami lekarov, ktory v tejto oblasti prirodnych pracuju dlhe roky a maju vinikajuce vysledky s nimi. Zialbohu je ich na celom svete( z lekarov zapadnej mediciny) len velmi malo, na Slovensku skoro nic.
To je jeden z dovodov, preco do tohoto fora prispievam, aby som priniesol od tych vzacnych niekolko tisicov lekarov spravy krajanom.Teda hlavne z tych, ktori vydavaju pravidelne mesacniky a maju svoje klinyky a desatrocia uspechu s prirodnymi latkami, miesto chemikalii dnesneho farmaceutickeho priemyslu.