Vracanie krvi...

Príspevok v téme: Vracanie krvi...
srdiecko31

mam taky problem.. no nie ja ale moj kamos.. uz 2 krat sa mu stalo ze ked fajcil tak ho zrazu z nicoho nic naplo a zvracal krv... potom ho bolelo brucho.. vypil aj sodu bikarbonu aj nejake kvapky na brucho ale nepomohlo to.. fajci dost vela.. aspon si myslim.. ale uz by s tym chcel prestat.. taktiez ma selest na srdci... neviem ci to s tym suvisi.. ale aj tak.. dost sa onho bojim.. nechce ist do doktora a ma este len 19.. moze to byt nieco vazne???

demulik

Zdravím, som v prvom trimestri tehotenstva a býva mi stále zle, čo som si myslela, že je úplne normálne, ale dnes ráno som zvracala krv... Pár dní pred tým som zvracala doslovne pindžovú akokeby kyselinu alebo čo... Neviete čo to môže byť? Samozrejme, že pôjdem s tým k doktorovi, ale pred tým by som sa chcela niečo o tom dozvedieť...

Indix

wewelin: zlatko moje ten problem vypliva jedine s fajcenia,ja som ti povedal dufam ze prestanes fajcit a verim ze potom sa ti stav urcite zlepsi aj s astmou a urcite uz nebudes mat ani podobne problemy ja prestanem kvoli tebe tiez fajat lebo mam o teba starost !! =)

wewelin

zdravim dnes v noci asi o pol 2 mi prislo nevolno isla som vracat a mala som tam krv a palila ma cela trubila az pri zaludok bala som sa aj zaspt neviete mi niekto poradit co to moze byt mam strach dufam ze to neni vazne co myslite?

muc

mira, myslim, ze prehanas. ak ma clovek zaludocne vredy, tak tie naozaj sa mozu rozkrvacat aj po poziti destilatov, hoc aj stampedlika. takze nemoralizuj zbytocne, lebo je rozdiel opijat sa, alebo vypit napr.pripitok

- mira

Vravíš po požití alkoholu ? Takým ako ty by som to dala hradiť zo svojho a nie z našich príspevkou, ktoré musíme platiť pod hrozbou spáchania trestného činu.

INDEX

Zdravim, dnes som mal podobny problem rano po poziti alkoholu mi bolo nevolno vracal som citil som sa slaby.. vyvratil som asi deci krvi... nevahal som ani sekundu hned som odysiel z prace a siel na pohotovost.. tam ma hned poslali na oddelenie urgentnej mediciny kde mi dali dve jednotky infuzie a 4 hodky sledovali ci budem vracat tu krv opat.. potom ma poslali domov s tym ze ked sa to bude opakovat daju ma na lozko do nemocnice.. vraj mi praskla nejaka cievka v zaludku ... diety nediety netreba to podcenovat vraj moze clovek aj vykrvacat ...

rada54321

jarmilka,

krv v stolici a hlavne zvracanie krvi su velmi zavazne symptomy - okamzite chod s priatelom na najblizsiu pohotovost do nemocnice, alebo mu zavolaj sanitku - 112. Podla mna moze byt v ohrozeni zivota. Manzel mojej kamaratky mal podobne symptomy a nahle umrel. Ak tvoj priatel zvracia krv, moze mat prasknuty zaludocny vred, alebo inu vaznu diagnozu - ake tu popisovali ostatni prispievatelia.
Ak ma tvoj priatel v hlave aspon trocha rozumu, tak pojde na pohotovost dobrovolne - ak nepojde, musite ratat s tym, ze moze coskoro umriet.
Pytas sa, ako ho vystrasit, aby siel k lekarovi... No neviem ako... skus sa ho spytat, akej farby by chcel mat ruhlu...
Daj potom vediet - ako to dopadlo, ci ste sli k lekarovi, a co mu zistili.