zadrziavanie vody v tele?...pomozte

rockerka

Môže to byť aj fyziologické - čiže sa tvoje telo mení.....v tom prípade by som volila iný jedálny lístok a to racionálnejší a tiež pohyb. Pokiaľ je to zadržiavaním vody v tele tak jedz veľa jablk - obsahujú veľa draslíka a vitamínu C ktoré odvodňujú.

Rokytko

Tvoje priberanie je zrejme sposobene HAK, ciastocne zadrzuje aj vodu v tele. Ak chces schudnut, zrejme budes musiet zmenit stravovanie, pridat cvicenie alebo vysadit HAK.

dvojbotka

nie na kazdeho hak posobi rovnako...zavisi od organizmu no myslim ze ty si jedna z tych " stastnych " skus sa pradit s gynekologom o ptipadnej zmene a nesol moc jedla,resp. nepresalaj lebo sol na seba navezuje vodu a tym sa zadrziava v tele.

lorelaaai

musim to zistit, pretoze sa darmo budem snazit zhodit zo seba tuky, ak to bude voda, co mi pridava kila..:D mala som 53, teraz mam takmer 60:( preto ma to trapi...

usiko

2 - 3 kg pripis na vrub HAK...zvysnych 4-5 kil vsak nie...ale je pravda, ze HAK sposobuje vacsiu chut do jedla...ja osobne som os kazdej pribrala a nevedela schudnut...teraz ked neberiem, schudnem bez namahy...