ked meška menstruacia a tehotensky test je negativny...

Diana255

Iba 8 dni? To je nič to je celkom normalne no mne to meška už skoro tri týždne a tehotna určite nie som, lebo nemam priatela. V živote sa mi to nestalo žeby to takto dlho meškalo, vždy ten týždeň maximalne. V čom može byť okrem stresu problem? Mma 28 rokov teda nie je to začiatok u 12 ročneho dievčata kde je meškanie normalne. Ku gynekologovi teraz v najbližšej dobe nemam kedy isť.

mia75

Tiež by som potrebovala poradiť,,prosiiim...mešká mi to už 8 dní,robila som si test,vyšiel pozitívne,ale veľmi slabučká čiarka.Tak som zašla ku gynde,kde mi zobrali krv a povedali že hormon HCG ukazuje nízku hodnotu,takže tehotná nie som.Spravila som si potom ešte 1 test a vyšiel negatívny.Sú tie krvné testy 100%-né?? Myslím tým,či nemôžem byť krátko tehotná a preto ta hladina hormónu je nízka?? Kázali mi prísť na vyvolávačku,no neviem čo mám robiť, stále som to nedostala.
Ďakujem vopred za rady :/

laurinka88

Ahojte prosím vás vedel by mi niekto poradiť? Mrcha mi už 1,5 týždňa mešká... robila som si dva testy pred tromi dňami a dnes, oba boli negatívne, mala som aj ružový výtok, v čase, keď som mala mať menzes.

kvetinka 333

to bude asi jedinym riesenim co mozem spravit ziadna sauna a horuca voda... pockam este jeden den a ak nedostanem tak piatok rano nastivym doktorku a uvidim co mi povie tebe velmi pekne dakujem :)

anamarie

Krvny test preukaze pritomnost tehotenskeho hormonu 7-12 dni po potencialnom oplodneni, ale ako dlho bude trvat labaku a tvojej lekarke "vyprodukovat" vysledok, to neviem. Pred zakrokom mi v nemocnici brali krv aj na zistenie HCG a vysledky boli hotove za par minut.
Spytaj sa telefonicky ako dlho budes cakat na vysledok, ci to este stihnete.

kvetinka 333

welness sa uz neda odlozit mame to zarezervovane.... takze nastivym presa len doktorku. ona mi bude vediet povedat ihned ci som alebo niesom tehotna?

anamarie

Len chod, aspon budes vediet na com si, ak ti pravda menzes nezvykne meskavat. Alebo potom odlozte ten wellness.

kvetinka 333

no to iste mi kazal aj priatel len sa zas obavam ze sa tak trochu znemoznim bude doktorka na mna pozerat ze ci mi sibe :) ale asi tam aj budem musiet behnut.... dakujem