probleeemik pls pomozte ak viete

:(

Alergia na spermie
Asi jedna žena zo sto trpí alergiou na mužské semeno. Pokiaľ po milovaní cítite nepríjemné svrbenie alebo pálenie pár minút či hodín, môžete byť alergická na spermie. Niekomu dokonca opúchajú všetky miesta, ktoré sa dostali do kontaktu s ejakulátom. Môžete sa dokonca začať aj dusiť! Našťastie existuje jednoduchá záchrana - používajte prezervatív.

saida

Asi jedno percento žien je alergických na mužské spermie. Alergia sa prejavuje svrbením až pálením na všetkých miestach, ktorých sa spermie dotkli, vrátane sliznice vagíny.

:)))

daria nhoo ja som uz pocula o tzv agresivnych speriach len neviem ci to ma s tym nieco spolocne neviem ale tak dufam ze to neni nic vazne :(

:)))

daria nhoo mna to pali iba z vonku u gyn. som bola pred dvoma mesiacmi a vysetrenia som mala v poriadku aj stery a vssetko tak neviem co to je a preco ako priatelovi som to povedala lebo si vsimol ze nie je vsetko ok ked som ho tak krcovito chytila

daria

mam podobny problem, akurat ze to nestipe, ale dost svrbi vo vnutri aj vonku, ked sa umyjem,je to uz dobre, a ine problemy nemam, takisto to nie je zapal, to by som mala problemy aj bezne, takisto vysetrenie u gyn. bolo v poriadku. niekedy som uz z toho zufala, lebo je to az neznesitelne...a hanbim sa mu to povedat.