Chlamýdie, sex a erekcia

Príspevok v téme: Chlamýdie, sex a erekcia
lagunasa

poradte nam prosim.
dnes mi zistili chlamydie. tuna na stranke som si o nic precitala uz vela a vela a vsetko teoreticky ovladam.
mala by som ale taku prakticku otazku na muzov!!!! doktori pisu ze sa muzi maju zdrzat akej kolvek sexualnej aktivity vratane erekcie a ejakulacie. tak sa chcem spytat inych muzov ako to praktikovali? ako sa im podarilo NEMAT EREKCIU? ejakulacii sa da zabranit ale ako tej erekcii, to nie je take lahke. a co na to odporucate VY, DOKTORI? ako sa tomu vyhnut?
dopredu dakujem za velmi potrebne rady a drzim vam vsetkym s tymto problemom chlamydii palce!!!!

lagunasa

co mozem doporucit tak berte lieky ako vam daju. ja som mala prvy krat take co som brala len 7 dni a priatel ich musel brat 20 dni. nakoniec sa zistilo ze to boli chlamydie v krvy a nie tie v pohlavnych organoch ci ako. potom mne robili test z vyteru a priatelovi zo spermatu a tam nam ich zistili znova. vtedy sme obaja brali tabletky zase ine ale obydvaja 20 dni. sexovali sme vtedy asi len 2 krat. po kontrolnom teste sme vraj v poriadku. ale urcite este o mesiac alebo neskor pojdeme znova pre istotu ci su vyhubene uplne.

ivanecka

Caute! Ja mam tiez Chlamydie a chcela by som vediet ako to treba liecit. Ak mate uz niekto skusenosti, prosim vas, ak by to bolo mozne, popisat cely postup. Samozrejme ak nie je prilis zdlhavy. Dakujem pekne. Dost ma to trapi. Ale to asi kazdeho :)

mia

Dnes som sa dozvedela, že mám chlamídie.Doktorka mi nasadila 3dávky sumamedu. V lekárni ma však poplietla, že si medzi jednou krabičkou mám dať týždeň pauzu.Teraz neviem, všetko naraz za sebou, alebo s prestávkami?

bengi

krvnym testom my zistily chlamidie a chcem sa spitat ze ci je mozne aby moja priatelka ktora to nema mohla otehotniet?dakujem

lagunasa

to tu fakt vsetci co mate chlamydie veselo sexujete a mate erekciu?????????/ to sa vam nedivim ze vam to nejde vyliecit!!!!!

lubicka

Dobrý den praje. mám podozrenie na chlamídiu,ale pred rokom mi ju dok. vyšetroval, ale nege. ale mám stýle teploty, bolestivý sex, časté zápaly,neprav. menšt.aj ked beriem antikoncep., a aj tráviace ťažkosti. no neviem môže to byť, chlamidia, aj ked tesť z pred roka bol negat. dakujem

lagunasa

haloooo, baby a chalani. mam pocit ze ste akosik odbocili od mojej otazky!!!!!! fakt to potrebujem vediet. na liecenie chlamydii du predsa ine temy. tu sa pytam na erekciu. tak prosim len rady na to.
ako zabranit rannej erekcii?????

vuta

zdravím.chcela by som sa opýtať /ked tu vidím také múdre rady/že aké následky majú neliečené chlamídie ....vďaka...

sarin

omg.. Chlamydiu nemozes chytit v autobuse (teda aspon nie trachomatis)

Evicka: sex vylucit uuuplne ani erekcia nesmie byt -> napadnute bunky praskaju chlamydia napada dalsie,...

a inac fakt ale fakt by ma zaujimalo ako zabranit erekcii rano -> kedze viem ze partner este nevie ze je hore a uz ...