MILOVANA, TEHOTNA - ale nie s priatelom

Príspevok v téme: MILOVANA, TEHOTNA - ale nie s priatelom
bubulienka

Viem ze ma v tejto chvili velka vacsina z vas odsudi, ze ma bude povazovat za mrchu, za zlu, odpornu a zvrhlu mrchu..ale...nechcem sa obhajovat, nechcem vas presviedcat o svojej pravde. chcem vam len povedat co sa moze stat..mam uz cosi po dvadsiatke. mam sedem rocny vztah, rok spolu byvame. byvame ale - po istom case som zacala citi namiesto lasky priatelstvo. ten muz je dobry chlapec, nikdy mi neublizil, len...malokedy si ku mne v intimnej oblasti nasiel cestu, mal mensiu chut a viac starosti. zili sme relativne normalne. kym som v oktobri neochorela.kym ma skoro nezabila HAK. vtedy som sa "zobudila", uvedomila si ze zivot je krasny a laska nie je to co citim. uz vtedy existoval niekto kto rozumie mojej dusi viac. a tak som ho k sebe pustila blizsie.neskor som i tom priatelovi povedala,chcel sa zmenit- dary,mile oslovenia - ale so mnou to neurobilo vobec nic.milujem ineho.toho s kym zijem si vazim,zalezi mi na nom.ale NELUBIM.mam vycitky svedomia,strach,citim uzkost. s tym inym - som sa milovala.inak.s laskou.vasnou, porozumenim.a teraz..cakam babo.znie to neuveritelne,ja viem---co mam robit preboha???

vasen

Ja som tiez zazila nieco podobne ... bola som stastne vydata , 2 krasne deti ... hoci sme mali pekny vztah , ktory narusala len svokra , bolo to typicka starostlivost o rodinu a vsetko stale iste do okola .. po materskej som si nasla pracu a tam sa to stalo . Zalubil sa do mna sef ale fakt bezhlavo a celou svojou dusou a telom , podotykam tiez zenaty ... moj svet odrazu nabral farby , tolko lasky , vasne a pozornosti som v zivote nezazila ako mi on venoval , bolo to ako vo filme alebo vo vymyslenych romanoch ... v praci sa s tym netajil ani nemohol lebo to bolo na nom vidiet a aj slepy by si to bol vsimol , samozrejme mna kolegyne nemali radi ledo si myslim ze mi jeho naklonost zavideli ... nikdy sme nasim vztahom nechceli ublizit nasim rodinam a ani sa to nikdy nedozvedeli .. no nedopadlo to dobre uz nie sme spolu v kontakte , ja tam uz nepracujem a rozisli sme nie moc dobre - sklamala som sa v nom , boli sme spolu dlho a asi to uz tiez zovsednelo .. MUSIM VSAK POVEDAT ZE NIC NELUTUJEM A BUDEM NA TO SPOMINAT CELY ZIVOT - BOLO TO AKO VO FILME moja rodina pekne klape a s muzom si super rozumieme ...

lenuliatko

babulienka tak toto o tom negativnom ucinku by som mala napisat niektorym babam ktore tu vo velkom presadzuju HAK a tvrdia ze je to to najlepsie co rpe sbea mohli kedy urobit.ved ich to chrani.ja sama som zacala hak brat ale ked som aj napriek tomu otehotnela aj ked z mojej chyby tak uz nikdy to brat nebudem.
inac vela stastia s babatkom :)

\"unavena\"

uf...ked toto vsetko citam tak zistujem ze je mnoho dievcat s podobnym problemom...ja mam 4 rocny stabilny vztah....ale na moj styl je nudny ...bez vasne...zijeme spolu 4 roky ale citim sa byt este mlada na take vsetko "vazne a nudne"..Mam 22 rokov..a je upnlne jasne,ze ked ma dievca nezazivny vztah tak automaticky hlada nieco nove a vzrusujuce...do mojho zivota prisiel dalsi muz... problem je v tom ze je odomna viac ako o 10 rokov starsi....a neviem co teraz s tym vsetkym robit...rozmyslam uz nad tym asi pol roka...a velmi ma to ubija..vobec si niesom na pevno ista co urobit...aj priatel vidi ze niesom vo svojej kozi...povedala som mu kde je problem a hned ma odbil tym ze kazdy vztah bude po rokoch taky...ze nemozem ocakavat ze ma bude chlap aj po rokoch zitia "nosit na rukach".. neviem co si o tom mam mysliet...bojim sa to niekomu povedat... preco nevymysleli este niejaku mudru knihu ktora mi poradi??????????!!!!

leila

aj mňa by to zaujímalo... tiež mám 4 ročný vzťah, vyše dva roky spolu žijeme, ale nudím sa s ním... žiadna vášeň ani neha, je mi veľkou oporou v živote, ale telesné kontakty sú minimálne... tak prišiel niekto iný, úžasný, pozorný muž, ktorý na mňa pozerá ako na poklad, vášeň medzi nami spúšťa sopky... rozprávame sa ako o život, ľúbime sa... ale toho prvého neviem opustiť, som na ňom závislá, veľa mi dal, je moja istota... ten druhý je jeho kamarát, poznáme sa dlho, ale ani nie dva mesiace máme taký krásny vzťah... občas som z toho v riadnom pomykove a neviem, čo robiť... Ten prvý vie, že nie som so vzťahom spokojná, ale nevie s tým ani nič urobiť...