Antikoncepčná náplas´t EVRA

Stanula

Ja som používala Evru pol roka. V zime. Vyskúšala som všetky miesta, kam sa môžu dávať. Najviac mi vyhovovalo miesto na ramene, najmenej na zadku (odlepovalo sa). Na ramene som to mala stále pod kontrolou, tam to držalo veľmi dobre. Lenže prišlo leto a všetci sa ma pýtali, čo to mám...tak som potom prešla na tabl.Prvý mesiac som to stále kontrolovala, myslela som na to niekoľkokrát do dňa (čo bolo dosť na nervy). Čo mi ešte nevyhovovalo, bolo to, že po nálepkách ostávala červená koža a lepkavé miesto aj po umytí.
Teraz mám, Nuvaring a ten sa super, s náplasťami sa nedá ani porovnať a cenu majú rovnakú. Tak by som ti odporučila to.

jaja

môj bývalý gynekolog tiež podcenil nedostatok železa, potom som mala horšie... mením gyn. a radím sa s obvodným

jaja

vysadiť hned ako to bude možné, a poradiť sa s gynekologom. to je nezodpovednosť, zlá krv a berieš hak a oni ti to dovolia-resp. schvália... chod k obvodnej a zmen gynekologa!!!

linka

No veď ,to som povedala,veď mi brali aj u gyn.krv tak to vydela na vlastné oči,nechápem prečo na to nič nepovedala.A povedala som jej aj to,že skoro každý deň ma bolieva hlava v čelovej oblasti a mám aj tlak na hrudníku,niekedy so slabšou pichľavou bolesťou.Čo mám robiť?Lebo dr.akoby to nebrala vážne.Ale v pondelok idem k obvodnej.Tak sa skúsim poradiť s ňou.

qiu

to s tým tukom si mala povedať doktorovi...už sme tu mali prípad keď baba nepovedala doktorovi všetko a teraz vonia fialky odspodu...ale to len tak BTW :)