Potrat a tehotenstvo

DI DI DI

Všimli ste si ako moda pre tehotne pokročila? Ja si to všímam všade na internete aká je teraz široká ponuka a mladá mamička už môže nosiť boutique.sk prakticky čokoľvek a všetko vyzerá skvelo..Neviem sa dočkať, kedy si podobné veci budem kupovať aj ja.

isabella

iris, hladina hcg klesa po potrate uz myslim do troch dni a po tyzdni by si uz urcite nemala mat pozitivny tehotensky test... neviem nakolko sa da tomu partnerovi co ti tvrdil, ze ma sa sebou vazektomiu verit, ale vyzera to tak, ze si zasa tehotna tak okamzite navstiv gynekologa... inak zaujimave, ze tak kratko po potrate a si co sa psychiky tyka uplne fit, ved to s clovekom zamava...

iiiris

Dobry den,
4.1.2010 som absolvovala potrat, no doposial neprisla menstruacia, o by ma ani tak netrapilo, no mala som pohlavny styk s partnerom, ktory mi tvrdil, ze ma za sebou vazektomiu, tak som bola v pohode a nepouzili sme ochranu. Od potratu nie je zatial dlha doba, ale pri tehotenskom teste mi 3x vysliel pozitivny vysledok. Mozem byt tehotna, alebo je len hladina hcg dlho vysoka?
Dakujem
Iris

jul

Ahoj datelinka,
dakujem,že si ma pochopila.je málo takých ľudí na svete.Ja len dúfam,že máš pravdu a ja budem raz šťasznou mamou zdravého babätka. Je mi strašne ľúto, čo som urobila, že som TAM bola,len vtedy som nemala inú možnosť...ale teraz, keď sme sa s partnerom na malé tešili a zrazu som o malé prišla,myslela som si,že sa zblázim. Cítim sa ako NEÚPLNÁ Žena,ktorá nedokáže ani donosiť dieťa..veď som bola 2x na čistení,tak by som sa asi ani nemala čudovať, keby to neostalo bez následkov.je mi hrozne,bojím sa otehotnieť,bojím sa opäť prísť o malé.akosi nezvládam túto situáciu...
ALE TEBE VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM ZA PEKNÉ SLOVÁ.
prajem ti všetko dobré.

Jul

1jujanka

v roku 2006 mi bola robena konizacia krcka maternice,teraz som v 8mes.tehot.chcem sa spytat,ci ma niekto s takou diag.skusenosti a hlavne ci sa rodi len sekciou alebo ide dietatko normalnou cestou.Dakujem

datelinka

jul, aj ja som mala spontanny potrat, dnes som uz stastnou maminou :-)
never reciam, ze po kyretazi je problem otehotniet. nie je to pravda. iba ak by bola vykonana nesetrnym, neodbornym sposobom. a to sa dialo naposledy mozno pred storocim, ked sa chodilo na prerusenie tehotenstva k roznym babiciam, alebo mastickarom :-)
nikdy nesudim zeny, ktore podstupili UPT, pretoze som nikdy nebola v takej situacii. kazdy kto sa tak rozhodne, je pod neuveritelnym tlakom a do toho sa tazko vcitim, nech sa snazim akokolvek. velmi dobre sa mi vsak dari vcitit do koze zeny, ktora do konca zivota lutuje svoj cin a to je myslim velmi prisny trest za to.
ak tu vsak niekt pride s problemom nechceneho otehotnenia, budem sa snazit prihovorit sa a ten plod :-) naliehat nemam pravo, ale prihovorit sa mozem :-)
vela stastia vsetkym, ktori tuzia po babatku, nech sa im co najskor splni ich tuzba :-)

Jul

ďakujem aj tebe, MILÁ malaalam:-)
Dúfam, že som si aspoň trochu odpykala ten hriech tým, čo som si vytrpela, keď som prednedávnom prišla o bábätko, na ktoré sme sa s mojím snúbencom tešili.
To bolo niečo hrozné,ale stále ma utešuje, že budeme mať ďalšie,ale ja sa bojím mu veriť, ale snažím sa...

Nech sa ti darí:-)

Jul

MILA MEGGY 10,
tak a ty už nemáš právo ma posudzovať, tiež si len človek a určite nie si neomylna a ešte sama ani nevieš, čo tebe život prinesie a ako budeš musieť prežiť. Ja to neberiem ako vraždu, malé bolo ešte len embryo, nebolo ani vyvinuté,nie je to správne, čo som urobila,ale VRAH nie som. A čo potom tí ľudia, ktorí zabijú svoje už živé deti???? TO SÚ VRAHOVIA!!!
neposudzuj, ty nie si Boh!