PROSÍM POMOC - VYPARENINY

Príspevok v téme: PROSÍM POMOC - VYPARENINY
janka

Ahojte, pomôžete mi niekto? Potrebujem poradiť niečo na preliečenie vyparenín. Švagrinke sa pod pazuchou vyhodili spočiatku len také fialové fláčiky. Začalo jej to ale mokvať a teraz už má niekedy aj otvorené rany a nemôže sa jej to zahojiť. Od doktorov nič nepomáha, len jej to zanáša organizmus. Ona má totiž down syndrom. Pomôžte niekto a poraďte niečo na prírodnej báze, čím sa môže liečiť také vyparené miesto? Prosím D:

janka

pre Ivka 1
Napíšem, ale akurát niečo opravujú na stránke, kde mám e-mail, tak až po 2 hodine dnes. Určite sa ti ozvem

RNG

Napochytro skus aspon olivovy olej a cukor, snad aj to to pomoze zahojit.
Preco az v aprili?
Co uz vybehli z tovaru?Kokosak by mali mat aj GSE.Zavolaj do Lucenca.
Posielam dalsiu zasielku, ta by tam mala byt za 2 tyzdne

janka

Inak už som si objednala od vás lecitín, So Q10 a Hloh, príde mi to niekedy v priebehu apríla. Ponúkate aj práve tento GSE? Ale aj keby hej, aj tak to bude v apríli neskoro, musím nájsť nejakú variantu teraz, aby sa jej to zahojilo, dosť jej to mokvá a niektoré dni to má tak krásne zasušené. Kožná lekárka jej dala na preliečenie antibiotiká, ale tak jej uškodili na žalúdok, až bola v nemocnici. Tak som nahnevaná na všetkých doktorov, vôbec nemajú snahu jej pomôcť. Tak som sa preto rozhodla že budem hľadať tu.

RNG

Mozno, ale nepravdepodobne.
Potravinove doplnky nie su lieky, takze by nemali byt v lekarni, hoci mnohe lekarne ich predavaju.

janka

Ďakujem ti veľmi pekne za radu, a prosím ťa zoženiem ho v lekárni? A ten kokosový olej bežne v potravinách alebo tiež v lekárni?

RNG

GSE je upraveny vytazok z grapefruitovych jadierok, velmi silny antimikrobialny prostriedok. Ja uprednostnujem povodnu znacku od firmy NutriBiotic, ktory ma 33% aktivnej latky, citricidalu(povodna formula firmy BioChem Research)

janka

Ahoj RNG, práškový cukor doma máme, ale kokosový olej ani GSE nie. Môžeš mi povedať kde taký kokosový olej dostanem a čo to je GSE?
A prosím ťa, môže sa to dávať aj na otvorené rany?