bojim sa velkej noci

Príspevok v téme: bojim sa velkej noci
tucibomba

tak ma napadla tato tema... zacala som s dietou, ale dost ma trapi ze sa blizi velka noc a ja nebudem moct odolat..
ked si predstavim tu pečenu kačicu, zákusky, majonezovy salat, zase obloženy stol....
ako to mam zvladnut?? sak toto je na nervy!!! uz teraz mam z toho strach...
baby poradte mi, alebo mi aspon povedzte akym sposobom to zvladate vy??
keby som aspon nebola prinutena ist k babke na obed.... :(( a vraciat som este neskusala...
to cely den nebudem potom nic jest, ani ranajky, ani nic, dam si iba nasilu babkinu kačicu, ale zakuskom nebudem vediet odolat...
kto len vymyslel tieto blbe sviatky???? a preco sa vtedy vsetci pretekaju v tom, kto najviac napeče, navari??
poradte mi, ja sa zblaznim...

majkaaa

Ja neviem,vám tu niektorým už naozaj vyhráva.Tučibomba a má úplne ideálnu hmotnosť.Ale k téme.Kto Ťa núti k babke na obed??!!Máš svoj rozum, nechoď.Ak s rodičmi,najedz sa ako doma.Normálne.Ja sviatky,aj vianočné,dokonca chudnem.Predovšetkým to robím tak,že nenakupujem akoby šla vojna,nepečiem desať druhov koláčov,varím toľko,ako po iné dni,možno len také lepšie jedlá.A nakúpim si veľa ovocia a zeleniny miesto koláčov.A veľa spím...a v spánku nejem.Takže sviatky nie sú pre mňa strašiakom.

tucibomba

dakujem vam vsetkym pekne za rady, ano mozno som to s tym nickom trochu prehnala...
mam 175 cm a 60 kg, ale fakt sa citim ako tucibomba, ved este pred mesiacom som mala asi 53....
vzdy som bola chuda, ludia mi zavideli a teraz sa nezmestim ani do mojich oblubenych nohavic :((
je to strasny pocit, clovek tak rychlo priberie a chudne sa potom tak tazko...:(

pravda je taká...

rozdeľ si jednotlivé porcie počas dňa, a vracať radšej neskúšaj... a ked sa jeden den obješ, na druhý si daj len niečo ľahké- ovocie , zeleninu, polievky, a nezabudni na zakysanku- robí zázraky so žalúdkom. hlavne nerob z toho drámu...:-))) ja si dám dokonca aj koláč večer, ked neodolám.

pravda je taká...

ja som sa vždy bála vianoc, ale vieš čo , na večeru jem len ovocie a rybu so zeleninou, a nič sa nedeje. vylúčila som prílohu. kapustnicu si dám na obed, a šalát na ráno... a nepribrala som ani gram... možno by sa to dalo praktizovať aj na veľkú noc podobne???

alpa

Ja tiez neviem jest s mierou. Ked si dam jeden zakusok, tak si dam dva, aj tri, aj desat :-(. Moje zmyslanie a celkovo aj stravovanie je ovplyvnene bulimiou. Sama sa liecim a uz dva mesiace sa drzim :-)

huhula

no, najprv by som ti poradila s tou dietou nacas prestat a zacat s nou az po sviatkoch, nie? ved takto prides o nervy :)to je akokeby niekto zacal chudnut den pred stedrym vecerom. este si dopraj a uzi si sviatky a potom ti uz nic nebude branit v diete...

veronika

no ja mam celkom dobru postavu sa da povedat...mam 15 rokov 168 cm a asi 55 kg...len brucho a zadok mam trocha vacsie ako by som chcela...ale stravujem sa zdravo a chodim behavat len cez tie sviatky je toho fakt vela....masa zjem len kusok lebo ho jem len raz do tyzdna..a tie zakusky no neviem...ale osvedcilo sa mi zjest veela ryzovych chlebikov a vypoit vela vody a to ta zasyti..