chcem pribrat

RNG

Vyborny posilnovac je aj vcelia materska kasicka(royal jelly). Zoparkrat ma zachranila pred nervovym zrutenim z vycerpania.
Bral som jej niekolko gramov v mede=narazova davka raz az 2 krat po sebe, a bolo v pohode.

kvietok6

dakujem za rady :)nieco z toho skusim,ano viem cas vsetko vylieci,,,no su to len dva tyzdne a vcera som ho stretla :(( tak zase o tom rozmyslam,...a uz nechcem...musim sa s tym vyrovnat ja viem...ale vdaka :)dufam,ze mamka bude varit podla mojich predstav :)

usiko

kvietok,
Spamataj sa, viem, ze to boli ale teraz si volna a mozes si najst vztah, co ta bude naplnat, je to nova sanca, nie strata....prezila som to pred dvoma rokmi, rozisla som sa po skoro 5 rokoch a potom si nasla takeho muza, po akom som tuzila a planujeme buducnost,,nasla som si ho cez internet....,,som stastna a teraz sa smejem na tom, ako som plakala po rozchode...takze nieco nove sa u teby zacina, tes sa, neplac...
Na pribratie...no med sa odporuca, orechy su uzasne kaloricke a velmi zdrave...ale iba nesolene a neprazene...ja jedavam denne kesu, para. lieskovne, vlasske orechy a mandle, su neskutocne fajne, take prirodne, nepokazene solou....

Ivka 1

Hlavne sa musíš vnútorne vysporiadať rozchodom a pochúťky pripravené Tvojou mamou na Veľkonočné sviatky urobia svoje.Z prírodných zdrojov by som odporúčala včelí peľ v dražé,má všetky vitamíny,minerálne látky a stopové prvky,ktoré telo potrebuje k získaniu psychickej aj fyzickej rovnováhy.