Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Potreba bielkovin = surovy vajecny zltok

miLO1

Tí ktorí tvrdia že v žltku je salmonela zjavne bud su blbí alebo nevedia o akom vajci rozpravaju.
Samozrejme že ked stoja vajcia 3 mesiace vo velkosklade može sa stat že sa tam pokazia, ale ja zasadne kupujem od farmy konktetne z Medzeva pri košiciach vajcia, lebo viem čim ich krmia. su žltšie vyživnejšie. tie v tesku su šmejdy.
Takže žltok obsahuje nenahraditelne živiny medziinymi luteinu (antioxidant)ktorí podla výskumov posobí na srsť zvierat u ktoprých bolo diokázané zjavne hustejšia a kvalitnejšia srsť.
AK JE NIEKTO TAKY BLBI ZE SUROVE VAJCE ODCUDZUHJE BUD JE CHORY ZE NEMOZE HO JEST PRETOZE NIE KAZDY SME ROVNAKO STAVANY.
TOLKO.

RNG

Ako som povedal, vajce je zdrave v celku. Tie vsetky poviedky okolo cholesterolov su zalozene na povodnych pokusoch, ked krmili potkany vysokotepelne susenymi vajecnymi zltkami(oxidovane znicene tuky a tukovo bielkovinne latky=cholesteroly)) a zapchali sa im cievy za dva tyzdne.
Skutocny rozbor ludskych zapchatych ciev ale indikuje 80% stvrdnutych (hydrogenizovanych ) tukov, 15 % lipoproteinov(cholesteroly)a 5% mineralovych usadenin.
Co sa tyka cholesterolov, 80% sa ich tvori v nasej vlastnej peceni z prebytkov cukrov, najma fruktozy, ktora skonci na 95% v peceni na rozdiel od glukozy, ktora skonci na 95% vo svaloch a je zdrojom mechanickej energie.
Vajcia su zdrave, lebo je v nich vsetko potrebne na budovanie tela. Z nich a len z nich vyrastie kuriatko so vsetkymi ustrojami, nervamy, kostrou....
Takze vajce je prikladom naozaj plnohodnotnej potraviny (par excelance).

hmmmmmmmmmmmm

skor bielok nie?zltok obsahuje dost cholesterolu a ako surovy, to radsej nie, z rizika salmonelozy, i ked v dnesnej dobe si myslim,ze sa hydina preventivne ockuje a vajicka testuju.vela bielkovin je aj v strukovinach.

RNG

Vajcia sa nemaju delit na zltok a bielok, v nich je rovnovaha roznych zivin.
Surove vajcia su casto zdrojom roznych bakterii, najma salmonel, ktore nam mozu velmi uskodit.
Preto je nehygienicke jest surove vajcia.
Musia byt zahriate aspon do pasteurizacnej teploty(80 stupnov celzia) ked stvrdnu.
Bielkovina sa varenim neznici.

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Potreba bielkovin = surovy vajecny zltok - Fórum - ZDRAVIE.sk