Zapal okostnice alebo nieco so zubom

Ananaska

Ja som mala zápal okostnice ešte niekedy na základnej škole, neviem koľko som mala rokov a veľmi si na to nespomína, neviem ani aké lieky som brala, viem, že antibiotika...maródovala som asi 2 tyzdne a dosť ma to bolelo..hlavne ten prvý deň ako som prišla od lekára, šprtal mi niečim do ucha a doma som myslela že skapem, horšiu bolesť som zatiaľ nezažila,..na to sa nedá zabudnúť
U mna bol dôvod pokazená mliečna stolička, takže radšej rýchlo von ako potom takto trpieť...

PeterLucky

Paana ludia uz ked nechate prejst problem do zapalu okostnice a vas zubar s tym nic nerobi okamzite vymenit. V kazdom pripade si treba davat pozor a nezanedbavat pravidelnu dentalnu hygienu. Citaj par tipov: dentalbrothers.sk
www.petramed.sk
tipyprezdravie.sk

Aksureb

Ked som bola menšia mala som zapal okostnice, bola to taka hrozna bolest aspon čo si pamätam ten prvy den po prichode od lekara( do ucha mi šprtali) ze som nemohla ani pohnut hlavou..brala som antibiotika a dalej si nespominam na nič...ale nebolo to nič prijemne..

kraska3001

Zdravim Vas, mne sa pri bolesti zuba, resp, zapale okostnice najviac ovsecil klasicky odvar z klinceka. Alebo cely klincek si dat na bolave miesto. Je to samozrejme docastne riesienie ale pri prvotnej bolesti urcite pomoze lepsie ako Novalgin.

- mira

V nedávnej minulosti si papala sladkosti, tak sa to prejavilo na zápale. V každom prípade ich vylúč. I tuky, hlavne mliečne výrobky nasladko, zmrziny, ovocie a pod.

Xenča

Dobrý deň ja by som potrebovala poradiť viete mám zápal okostnice, už po tretí krát sa mi vracia bolesť znovu. Bola som u zubára už dva krát a vždy mi predpísal len tabletky penicilin 750-tku. Všetky lieky som poctivo dobrala včera som akurát tabletku už vyvrátila po neviem kolkých baleniach. Mám neznesiteľné bolesti veľa krát sa mi stalo že som si už ani ústa nevedela otvoriť. Vopred dakujem za vašu pomoc :-)

ankabb

Dobry den,ja Vam chcem povedat,ze mam podobne problemy,zapalene dasno citlivy zub,cela lava sanka ma boli, nemozem usta otvarat hovoria mi,ze je to zapal okostnice.Treba ist co najskor k zubarovi,asi je potrebne RTG.Liecit,precistit zub a antibiotika,ktore treba cele dobrat.
Mne otvoril zubar ten zub, aby sa to uvolnilo casom mi tiekla stadial krv,ale beriem antibiotika,ktore mi pomahaju.Ten zub musia este precistit.Este to nemam v poriadku podla mna som to dostala zo zimy a prievanu.Tak zatial tolko,dufam som Vas inspirovala ako dalej,je to velmi bolestive a neprijemne.