Porod cisarskym rezom

monixx

Ahojte,chcem aj ja reagovať, pretože tiež sa mi odlupuju sietnice z dola na hor oka, a stalo sa mi to po 3 mesiacoch ked som porodila cisarskym rezom.Už mi operovali prave oko a lave mi zatial laseruju a na jesen ma už chystaju operevať aj to lave a najhoršie na tom je že vidim na to lave oko ako pred operaciou,nevidím rovnú čiaru ale vlnkovitú.

utopia

To neviem prečo,skús to povedať tomu doktorovi a neboj sa,ved je to v podstate jedno,ja som tiež rodila cisárskym a bolo mi to jedno,hlavna vec,že sa ti narodí bábätko zdravé a nie je dôležité akou cestou. Držím ti palce a neboj sa,uspia ťa a necítiš nič,len potom trocha bolí tá jazva ale inak všetko bude OK. Držím palce.

petik

oytggrgt nieco take povedat, moze len naozaj chudak. Je mi ta luto. Len aby si ty nedopadol este horsie ( neprajem ti to, ale mozno by si sa poucil)

margot

oytggrgt- asi musis mat velmi ubohu uroven, a IQ.. svoje slabe sebavedomie si ventilujes na inych. prajem ti, aby si v zivote bol zdravy a nech sa ti dari.. ja sa na teba nehnevam, v podstate ta lutujem, ze sa zmozes len na take ubohe vyjadrenia. ja svoj zdravotny problem beriem v pohode. ked by si ma stretol , ani by si nevedel, ze mam nieco s ocami. nenosim okuliare, zijem ako ostatni ludia. predstav si, existuje aj nieco take ako kontaktne sosovky.. nikdy nevies, co postretne teba lebo tvojich najblizsich.. aj tak ti prajem pekny zivot

ucitelka

oytggrgt, nech ti tvoju "dobrotu" Boh na detoch vynahradi. keby som si mala vybrat, radsej nevidiet na oko, ako byt uplne bez srdca.

margot

majka- ja som uz v 13-tich rokoch vedela od svojho ocneho lekara, ze v mojom pripade bude mozny len porod cisarskym rezom.Mam vrodenu kratkozrakost a na jedno oko vobec nevidim. na tom druhom mam 4,75 diop. takze som nechcela nic riskovat a obe deti som mala cisarskym rezom. je to naozaj individualna zalezitost.kazdy pripad je specificky, neexistuje na to nejake zovseobecnenie.

ucitelka

jajka a zavisi to od poctu dioptrii, ktore si mala, pri nizkej a strednej myopii nie je ocna gula tak pretiahnuta, ovela vyraznajsie predlzenie je pri vysokej myopii. tym padom je vyssi aj prirozeny tah sietnice od ocnej gule. dolezity je vsak aktualny stav ocneho pozadia. ja som uz spominala, ze so svojou vysokou kratkozrakostou som dvakrat rodila prirodzenym sposobom, bez ujmy. :)