nervy, stres, zurivost

Príspevok v téme: nervy, stres, zurivost
jaja

Poriadte mi prosim, ako odolavat a nedostat sa do vyvrtky..Obcas ma vytoci uplna blbost..Viem, ze mi to skodi sa rozculovat, ale niekedy sa skratka neovladnem. nepomoze mi ani nadychnut sa, naratat do 1,2,3 a potom reagovat...teraz mam doma segru. lubim ju, ale niekedy ma dostane do uplnej vyvrtky.. Totiz niekedy nieco tak zadrie, ze mi to proste neda a vybuchnem. Aj si poviem, ze to nema zmysel, ale naozaj mi to neda nereagovat. Niekedy povie taku hlupost, ze vo mne vo vnutri to tak strasne zacne vriet...tak isto ako ked ma niekto ide presviedcat o niecom, co nie je pravda,ide ma rozhodit.. mate niekto na to recept? obavam sa, ze casom si pomozem k nejakemu infarktu :-(( dakujem.

kiwemai

jaja...ja placem casto...a v poslednej dobe az pricasto...som taka usmrkana...tolkokrat som uvazovala uz o uteku...no kam? co by som tym vyriesila? asi nic...musim vydrzat...aj ty musis...inak to nejde...a kludne si poplac...nestiskaj tie slzy v sebe...aspon trosku sa ti ulavi...

jaja

ano, ono ma vzdy napadne, co som mohla povedat az po funuse.. Teraz je take obdobie, ze sa snazim, strasne sa snazim byt kludna, reagovat kludne, vela veci prehliadam, som tolerantna, len aby bol klud. No nejak to nepomaha.. obcas mam pocit, ze cim viac sa snazim, tym je to horsie.. aj tak je vysledok ten isty - krici sa. Dnes som dokonca az z domu musela vypadnut.Uz naozaj neviem, co robit, ako sa chovat.. Fakt sa snazim a prd z toho. len ma srdce boli a je mi do placu.

damaxy

inak kiwemai,vydržat štyri dni ja hovorím úspech ,každý den sa zasmiat párkrát to je už životný štýl,takže si ho pestuj.

damaxy

vieš kiwemai,ja to v živote všetko beriem s humorom,lenže nie každý to chápe ako humor moje okolie ano a ked aj ty som rada,lebo niekto si myslí iné.

kiwemai

damaxy, ty si taka zlatunka:)) pekne si to tu napisala...pokusim sa podla toho aj riadit...raz som sa aj pokusala, no vydrzala som len 4dni...do zivota treba vazne vniest humor, lebo bez neho je v nom zbytocne vela cierneho...mno co uz...ja casto "vybuxujem" a potrebujem sa uz vazne ukludnit, lebo to nieje zdrave...vraj beriem zivot dost vazne (ktosi mi vravel) a sama si to uvedomujem...:(( asponze niesom sama taka nestastnica:)) ale to je slabe ukludnenie...snad sa nam podari vsetkym ukludnit...pa paaaa

damaxy

ale chod,mala si šoferovat po svojom apovedat zavri oči a ked budeme tam poviem ti.Alebo vieš čo ty šoferuj a ja si zavriem oči.Alebo maminka moja bud ticho lebo ja ti dokážem že tam trafím aj so zavretými očami.Vnes si di života trochu humoru.A keby ste zabludili,tak na druhý raz trafíte.Nedaj sa

hroza

Ja mám ten istý problém. Viem, že my to škodý, ničí mi to zdravie a nervy aj plet aj žalúdok. Ale to sa jednoducho nedá ignorovat to. Napr. som šoferovala mala som dopredu naštudovanú cestu, ako sa na dané miesto dostanem a zrazu mamina vedla mna ma začala presviečat, že idem zle, že sme zablúdili, že ona tam už išla davnejšie, ale nešla po tejto ceste, že musí existovať iná cesta, ako sa tam rychlejšie dostat, a toto dokola opakovala, a ja som musela soférovat, zároven jej odporovať a moje nervy kolabovali. Napokon sa ukázalo, že som mala pravdu ja, mama sa na tom zasmiala a povedala, že som sa nemala dat vytočit, že sa mam ist liečit, ak sa tak rýchlo dam vytočit.
No bohovský to mam život, radšej by som skapala, ako takto dalej žit, ale ani skapat nedokážem, lebo mi to nie je dovolené. Musím robit iba to čo sa mi rozkáže!!! Som obyčajný sluha a otrok bez penazí!!!

damaxy

samozrejme že máme recept,a ty ho vieš tiež.Každý má právo na svoj názor a ty máš právo ho prijat alebo nie.Prečo by ta to malo rozčulovat,vieš je to blbost podla teba,tak to tak ostane alebo porozmýšlaš či na tom niečo nie je.Najhoršie je íst do tej vývrtky,lebo ublížiš sebe aj druhému.Skús si zachovat klud v reči a len povedat čo sa ti nepáči a s čím nesúhlasíš.Nepresviedčaj druhú stranu o svojej pravde.len si povedz čo si o tom myslíš.A dost.Mna to tiež niekedy vytáčalo a teraz to vytáča už len tých ostatných,ktorí sa dajú.Co sa mi protivý a s čím nesúhlasím s tým sa nestotožním.Drž sa hesla ži a nechaj žit ale nielen voči sebe ale aj voči druhým.Povedz si svoje a aj druhý nech si povie a opačne.Je to lahké a skoro všetko vieš,už len to poskladat do poradia a hotovo.