Oreganovy olej

Susanna

Dobrý večer,
Mam problémy a candidou v tele a rozhodla som sa pre oreganovy olej v kapsuliach... Je tu spomenuté dávkovanie že 3x200mg a aj odporúčanie na kapsule Zn.Now. našla som od nich kapsule 450mg na vitaminyprezdravie. Cena aj mg ma prekvapili snáď to nie je zavádzanie...len či to nie je obrovská dávka na to koľko ste odporúčali...

pupky

Zdravim .Mama ma problem so suchym drazdivym kaslom uz niekolko mesiacov.Doktori ju krmia antibiotikami vraj nema nic v plucach . Pravdepodobne ide ale o chlamydie. Chcem sa opytat ci tento oreganovy olej s obsahom 86% karvakrol a 2 percentami thymolu zmiesany s kokosovym olejom by jej pomohol zmiernit toto ochorenie alebo aspon trochu potlacit a ci su nejake byliny alebo rastliny ktore by jej pmohli dakujem.

julius_podhora

Ja tiez pouzivm oreganovy olej od firmy Zane Hellas. Som s nim velmi spokojny. Dovod preco pisem tu je ten, ze si treba davat pozor kolko obsahuje olej Thymolu, lebo ten je pri oralnom odavani vo vysokych davkach toxicky, Spominany olej od firmy ho obsahuje menej ako 2%. Na druhu stranu obsahuje velmi vysoke percento Carvacrol 86%.
Neviem ako to je tu s linkami, preto ho nepridavam. Ja zijem v nemecku a tam si ho objednavam cez amazon. Staci dat vyhladat na strankach amazonu "zane hellas oregano". Maju velmi dobru cenu ale dolezite je hlavne, ze ten olej je z divo rastuceho oregana.
Ak ho chcete brat oralne, pouzite trocha kokosoveho oleja alebo ineho oleja, kde primiesate oreganovy olej. Ja zvycajne uzivam 7-8 kvapiek oreganoveho oleja do kokosoveho oleja. Samozrejme citit to v ustach ale nespali to sliznice. Skutocne neodporucam miesat ho s vodou. Olej sa vo vode nerozpusti.

RNG

Divoke oregano je najma z Grecka a Turecka.To uvedene vyzara dobre. Problem je len s tym ze je to silna korenina, pali v ustach a hrdle a niekedy potrebuje clovek dostat hromadu carvacrolu do tela(3 x 200 mg carvacrolu), napr pri hubeni candidy v crevach, a vtedy je lepsie brat entericke kapsulky, nez kvapky.

Svatojanka

Zdravim vsetkych, prilozila som fotku podla mna najlepsieho oreganoveho oleja na trhu. Z UK sa da kupit cez amazon, skuste mrknut webovu stranku firmy ZANE HELLAS, ktora to vyraba,ci sa neda priamo od nich kupit. Skutocny a najlepsi oreganovy olej je z grecka z divoko rastucich bylin. Je to 100% olej s 86% podielom obsahom karvakolu. To najlepsie ,co mozete najst na trhu. Je super silny musi sa riedit. Nedam na tento oreganovy olej dopustit. Strasne mi pomohol. Je to uzasny liek.

RNG

Ci je "najucinnejsi", to neviem. Ale obsahuje na kazdu kapsulu zarucene 100 mg ucinnej latky, carvacrolu a teda 3 x 2 kaspsule ti daju minimalnu klinicky ucinnu davku na rozne plesnove a kvasne nakazy, pripadne aj niektore ine.