prepína mi !!!

Príspevok v téme: prepína mi !!!
nechápem sa

ahojte, potrebujem radu. neviem čo sa to so mnou deje. trvá to už asi 5 mesiacov a zhoršuje sa to. začalo to strašnými depresiami, myslela som si že je to z antikoncepcie, ale vysadila som ju a neprestalo to. každý deň mi minimálne 1 krát "prepne" a správam sa ako úplne iný človek. v tej chvíli som na všetko max. precitlivelá , vzťahovačná, všetko mi vadí, všetko si pripúšťam, som paranodiná, nadôležitejší príznak je že v tej chvíli v sebe pociťujem nenormálnu agresivitu a hnev. do všetkého trieskam, škaredo nadávam, mám chuť sa zabiť, keď mi niekto povie že to nie je normálne, začnem sa obviňovať , že za všetko môžem ja, začnem si brutálne nadávať alebo iným do "pi.., ko.., ku.." atď, potom sa režem po rukách, nohách do krvi, hádžem sa o zem, hryziem manžela ktorý ma chce ukľudniť a viem že by som bola schopná niekoho aj zabiť. jednoducho agresia, zúrivosť... po hodine alebo viac ma to prejde a som zasa "normálna" a nechápem čo sa to so mnou dialo. to všetko čo som spravila vidím zrazu racionálne a nechápem. ak mi poradíte ísť za psychiatrom, už som bola, a povedal že o nie je nič vážne /evidentne so mnou nežije/ a dal mi nejaké slabé antidepresíva coaxil ktoré mi vôbec nepomáhajú. neviem čo mám robiť, psychiater ma nechápe ale mlj manžel je zúfalý a ja niekedy tiež /keď si to uvedomujem/... zažil to už niekto z vás? neviem čo to je ale chcem byť z toho vonku...poradte mi prosím !!!

ajajaj673891603

Neviem o čom tu vlastne píšeš, pretože každý psychiater by ťa dal na hospitalizáciu - a v tomto tvojom prípade - automaticky.
Nemôžeš sa vyjadriť presnejšie? Načo tu klameš a vymýšľaš?

LekarnikAnonym

Ahojte, viem, že táto odpoveď je absolútne neskoro, ale ak toto náhodou niekto nájde s podobným problémom, dúfam, že mu táto odpoveď pomôže.

Som zdravotnícky pracovník a študujem si práve o epilepsii a vyzerá to na temporálnu epilepsiu. Tá sa neprejavuje bezvedomím a trasením sa na zemi ako klasická epilepsia. Človek je pri vedomí a rozpráva a reaguje. Skratom v mozgu (epileptický záchvat) sa však vypnú prirodzené mechanizmy, ktoré za bežných okolností takémuto agresívnemu správaniu bránia a človek je presne taký ako pani opisuje. Každé "prepnutie" je samostatný epileptický záchvat. Na epilepsiu by sedelo by aj to, že sa záchvaty postupne zhoršujú, a to že ten pocit zrazu prejde a nie je schopná si to vysvetliť. Nie je vôbec treba psychiatra (dokonca ani exorcistu) ale neurológa. Nastaví sa antiepileptická liečba, ktorá by mala zastaviť tieto záchvaty a takéto "prepnutia" by mali prestať. Dúfam, že to niekomu pomôže.

AdamKrt

nechápem sa:

aj ked je to uz starsieho data, myslim si, ze budes mat s vysokou pravdepodobnostou rozhadzanu hladinu hormonov napr. vplyvom poruchu stitnej zlazy, ktora zacne robit casto problem pri nedostatku jodu.

mamatata

liana daj mi prosim ta kontakt na tvojho overeného človeka, alebo na iného co vies ze je dobrý potrebujem prave takuto pomoc

liana

alternativna psychologia ja len pomenovanie pre liecbu,ktora sa odlisuje od standardnych postupov psychologickej liecby a je zalozena na praci s energiou cloveka.Odstranuje rozne blokady a harmonizuje energeticke roviny cloveka atd.Je to vseobecny nazov pre rozne postupy prace s clovekom a jeho psychickym zdravim.No treba hladat overene kontakty,aby ste nenatrafili na cudakov,roznych liecitelov atd..Je zalozena na principe,ze ked sa rozne energie ktore mame vsetci na nejakej rovine zablokuju,posobia na nas destruktivne,proste potrebuju uvolnit.Ale ty jaja by si o tom mala nieco vediet ,vsak je tak?:O))