úúúúplne bez energie (je to na...)

Príspevok v téme: úúúúplne bez energie (je to na...)
Minnie4

Ahojte ludkovia. Uz ma vazne nebavi stale riesit nejake zdravitne problemy. Citim sa uz pomaly ako hypochonder. Myslim, ze jeden dost vazny problem som vyriesila a bezradna som opat. Uz asi mesiac mam pocit, ze je mi na vracanie, toci sa mi hlava, neda sa mi poriadne zhlboka nadychnut, ale tlak mam v poriadku a v tom tiez nie som :-)Uz mi to lezie na nervy. Najskor som si len myslela, ze to bude zmenami pocasia alebo, ze na mna nieco lezie, ale vyzera to tak, ze to asi jednoduche nebude, ved preco aj, ked si mozem vybrat nieco ovela komplikovanejsioe, nie? Skusala som uz aj magnesium, ale nepomohlo, tiez vylezat to a nic. Ak ma niekto nejaky napad, tak mu budem veeelmi velmi vdacna. Dakujem moc ludkovia:-))))

Minnie4

jaja hak neberiem, ani som nikdy nebrala a myslim, ze stresom dokazem celkom dobre celit. Neberiem vsetko zas prilis vazne, no ani na lahku vahu, ale to asi kazdy. Fakt ludkovia neviem, co so mnou bude...a strasne ma to prepacte za vyraz sere, lebo ma to uz vazne nebavi. Ked som bola mala, bola som dost vazne chora potom som sa z toho vyhrabala dlllllho dlho nic a teraz sme to zakrikli. Nepomohli niekomu nejake infuzie alebo co? Mali ste podobne stavy? A co Vam pomohlo?

jaja

spoznávam sa v tvojom opise, výsledky mám tiež ok u obvodného, povedal že tieto ťažkosti mám zo stresu. skús si objednať nejaké potravinové doplnky na -odkaz odstránený- na t.č. čo je tam, ak nevieš čo, tak sa porad s RNG. a hlavne s tým treba bojovať... ja to už beriem ako istý druh depresie, a čítam si tu rôzne články a riadim sa radami.
a ešte otázočky: nebrala si náhodou hak, alebo ako sa cítiš po psychicke stránke, nemáš nejaké starosti, alebo čo? neviem, ale podobá sa mi to na môj prípad... nechcem zavádzať.

rodrigez

Amika... dala by si mi mail? Chcel by som sa ta na par veci spytat, o ktorych si napisala... ozvi sa mi prosim na zivy_tvor@azet.sk... dakujem

radca

Rozdiel medzi psychickymi a fyzickymi chorobami neexistuje. Stres spusta hodne vela zavaznych ochoreni. Skus si dat predpisat antidepresivum "Nimotop".

amika

Minie v podstate ta nic neboli,len ti je zle? Ten stav poznam,ja som to prezivala par rokov,nikto nevedel co mi je,pretoze fyzicky som bola a som zdrava,lenze psychicky som bola uplne v keli. Tak som zasla k psychologovi-terapeutovi,ktory mi ukazal cestu ako dalej...totizto moze to byt aj v tom,ze ked clovek prekona nejake tazke obdobie v zivote,trapi sa je nestastny,teda vnutro ho zoziera,potom to ale prejde zacne sa mu darit,pomaly aj zabuda na to zle,LENZE TELO SI TO PAMATA! A zacne protestovat,zacne sa burit a to v roznych podobach,napr. teploty,pocity uzkosti,vracanie,tocenie hlavy atd...hmm porozmyslaj..

radca

Chytit sa to da kdekolvek zo vzduchu. Herpesy ma skoro kazdy, ale u niekoho sa prejavuju a u niekoho nie. Stres hra tiez velku ulohu.

Minnie4

Radca a ako by som to prosim mohla dostat?Inak ja herpesy nemavam a najhorsie je to, ze mi robili vsetky krvne testy asi pred mesiacom aj na chlamydie a hned po tom som sa zacala zle citit. Je to ako naschval. Aj teraz som cela bleda...Nepomohli by nejake vitaminy alebo tak? Uz na to vazne nemam nervy. Mirka nezda sa mi, ze by som bola zahlienena a ani sladkosti a ovocie nejem na kvanta, ale myslim, ze tak primerane. Uz vazne neviem, co robit.

mira

Minnie, pripadá mi to ako keby si bola prekyselená z ovocia a sladkostí. A keď sa ti zle dýcha, asi si aj zahlienená.