Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

ahojte, tak sa znovu ozývam, včera som bola na 4D sono, je to chlapček :D meno máme vybrané - Filipko, je zdravý on aj ja, posunul sa mi termín z posledného na 18-teho septembra :D všetci sme tak šťastní a neuveriteľne sa tešíme :D

jancecka

zdravím všetky :D s maličkým sa máme zatiaľ fajn, všetko vyzerá v poriadku, doktorka vraví že pekne rastie, bude to asi veľké dieťa :D lebo na to že som v 11 týždni mám bruško ako tie, čo tam boli v 5 mesiaci :D bude to valibuk :D máme pocit s manželom na chlapčeka, aj sestra má ten pocit :D tak sa tešíme, akurát sa chystám trošku zútulniť detskú izbu, lebo doteraz to bola len hosťovská jednoducho zariadená, treba tam trošku svetla a farieb :-) mám sľúbenú kolísku od Miškovej sesternice, aj postieľku, nejaké oblečenie som už dostala a vraj ešte dostanem, v dnešnej dobe je každý dar dobrý :-) vytešujeme sa z každej maličkosti :-)

čo sa týka svokry, tak už to doma nie je také smutné, samozrejme že Silvičku stále spomína, chodí na jej hrob dennodenne, ale je s tým zmierená, je kľudnejšia, aj keď si poplače ten plač je viacmenej taký tichučký, pred tým hrozne zvlykala, tak bolestne D: ale už sa to lepší, hneď po pohrebe sa pustila do prerábky celého svojho domčeka zvnútra, lebo všetko už malo viac ako 30 rokov, tak myslím že ju to veľmi odreagovalo, a kedže to všetko robí môj Miško sám, tak to ešte nie je hotové, ale do Veľkej noci by už aj svokrovci mali bývať ako ľudia :-)
Do prerábky sa pustil aj švagor, neviem už či som spomínala že je kňaz, tak na svojej fare, tak aj tam chodí mama pomáhať, čiže roboty má vyše hlavy, aspoň nemá čas myslieť na smutné veci :D teraz ich aj hrozne teší vedomie, že čakám ich prvé vnúča :D vytúžené :-)

majte sa všetky krásne, všetky pozdravujem, určite sem ešte napíšem

barbinka

ahoooj janka, som taká rada, že si sa tu ukázala a ešte radšej za tú skvelú správu. Tak ti to prajem z celého srdca. Normálne sa teším s tebou. Raz za čas sa tu aspoň objav, nech vieme ako sa ti darí :-)

jancecka

ahojte, všetky vás zdravím, neviem kde inde by som vám všetkým naraz dala vedieť, že sa mi podarilo niečo, v čo som ani nedúfala. Ostala som tehotná a to prirodzenou cestou :D úplne nečakane, prekvapilo nás to oboch a veľmi dojalo. Som v 6 týždni, teraz si dávam pozor, aby som aj tehotná zostala. A to doktori mi predpovedali život bez vlastných detí :D ach holky, aká som šťastná. Musíte mi prepáčiť, že už sem nechodím, ani všeobecne na zdravie.sk akosi nemám čas, v robote mám toho omnoho viac ako kedysi, asi sa začalo aj firme dariť :D a doma sa musím starať o manžela a teraz aj seba :D len som vám to chcela oznámiť, určite sa budete tešiť so mnou :D pozdravujem všetkých a prajem hlavne veľa zdravíčka :-))

ventil

ahojte, ludia! uz sme si nepisali strasne dlho, ja som tu zase nebola, som teraz taky bludny holandan. viem, ze ste sa mali stretnut u dr.jajboli. vyslo to? mate teraz nejake babske jazdy? napiste niektora co mate nove. obcas som mrkla na niektore temy, ale napr. dr.jajboli som nikde nevidela, ze by niecim prispela. sem-tam sa tam mihne mariaa a uz ani neviem, ci este niektora ina z vas chodi na forum zdravie. tato tema bola uz zapadnuta prachom, ale ako vidite, objavila som ju. tak dufam, ze mi niektora z vas odpise.

schelly

a pre Ventil - nemusíš tu luštiť a hladať hodinu tuto miestnosť. Stačí dať "Vyhľadavať v témach" a napíš tam názov tejto miestnosti - čiže "Ahojte" a samé ti to najde.

schelly

čaute. Tak som po dlhej dobe zavítala :) Nemam teraz vela času, tak mi to prosím prepáčte. Všetko po starom až na to, že priatela vyhodili z prace kôli znižovaniu stavom - hospodárska kríza útočí a tak hladame teraz niečo iné. Penazí nie je, Vianoce sa blížia, darčeky ešte nemam...nič moc :( Saxík je super, hrajem ako drak,už som mala mať aj prvé vystupenie na vianočnom koncerte, ale holka, s ktorou som mala vystupovať sa na to vysrala, v kuse sa tomu vyhýbala, nechodila a teraz sa hodila na marodku. Takže niekedy inokedy... :( Buduci týžden som zorganizovala stretávku so spolužiakmi po 2-och rokoch, tak sa už neviem dočkať. :) PS Ďakujem za maily

Dr jajboli

Jéj Ventilček, tolko som na teba čakala, kde si stratená, snáď nepracuješ vonku?
Krisha mi ihneď písala, že si tu, velmi som zvedavá na teba. JA sa momentálne nemám najlepšie, zase mi zdravie dušu naháňa, ale snáď to nie je teraz na dlho, budem rada, ked mi napíšeš.Božtek, papá a dávaj na seba pozor!

krisha

ahojky ventil, ja som tu:-)))nejak uz nemame cas, kedysi sme kazdy den pisali, teraz sa z neda. S Jajbolikom si piseme cez mail, urcite bude rada ak sa jej ozves, lebo jej hapruje prihlasovanie na zdravie.sk. Ale obcas sem nakukne