Gynakolog/icka v KE

zuzta

ahojte nepoznate nejaku mladu gynekologicku v ke?pretoze si myslim zeby mi lepsie porozumela a aj ja by som sa menej hanbila

kia1

Preboha len nechod ku Polcinovej vo Fakultnej nemocnici. Uz len ked tam prides, sedis v cakarni s dalsimi dvadsiatimi zenami, a v kabinke sa mozes stretnut s dalsimi dvoma, kde sa mas samozrejem vyzliect. Klieste , ktorymi ta prezera, si musis drzat dobre. A ako lekarka? Moja skusenost, horsia ako zla. Poslala ma dve zbytocne operacie, co mi potvrdili dvaja dalsi lekari. Radsej sa jej vyhybaj, aby ta tiez nedobabrala.

ifka

niesom sice gynekolog,ale vysledky nemas dobre.mas pozitivne vsetko,co by si nemala mat.mali ti predpisat tetracyklin aspon na tri tyzdne s entizolom.pap 3 je zly vysledok,tak nerozumiem,preco ta volaju az o mesiac.taketo veci sa maju riesit urychlene.kolko mas rokov?

dana králová

Chcela by som sa spýtat nejakého gynekologa, aký má názor na diagnozu Z12.4 pri opakovaných výsledkoch cyto PAP 3a, L SIL HPV pozitiv 16,18,31. Dá sa to liečit aj liekmi? Za mesiac mám íst do nemocnice na odber vzorky krčka maternice. Vopred ďakujem za odpoveď!!!!!!!!

gynekologick

alebo potom MUDr. Zimova je super, mila, zlata a schopna :) v starej nemocnici na konci chodby prizemia vlavo :)

silvias

Vyskúšaj pána doktora Romana Lajša on je tiež dobrý ordinuje na poliklinike sever každý deň neobjednáva sa len treba trochu počkať..