LASKA-NENAVIST

Príspevok v téme: LASKA-NENAVIST
riso 34

Ako moze clovek v jednej chvili niekoho milovat a v zapati nenavidiet?S priatelkou sme sa rozisli uz vela krat a vzdy mi povedala ze ma nenavidi a ked sme sa udobrili,zase ze ako ma strasne miluje.Opytal som sa jej,ze ako ma moze chvilu milovat a za chvilu manechce ani vidiet a ona,ze to tak momentalne citi. Je to podla vas v poriadku.Ja ju stale lubim a nikdy som jej nepovedal,ze ju nenavidim a pod.

reonxsp

Ja som sa po 4,5 rokoch rozisiel s priatelkou a citil som k nej velmi silnu nenavist az do chvile, kedy som nespoznal dalsiu dievcinu, ktoru som tiez velmi miloval... dnes, ked uz niesom ani s nou, nenavidim obe a tak intenzivne, ze najviac aj tak trpim ja sam, hoci som im nikdy neublizil. Mozno bola chyba v tom.

hanka7

tvoja priatelka ma velmi silne emotivne prezivanie, ked ti povie, ze ta miluje, tak ta miluje, ked ti povie, ze ta nenavidi, tak ta naozaj nenavidi. Je k tebe uprimna a chce aby si vedel, ako sa citi. Bud rad ze nie je pokrytecka.
Na druhej strane, ak sa taketo sceny opakuju casto, urcite vas to obidvoch vycerpava. Pises ze ma brat lieky na nervy, takze zrejme je trosku labilna, donut ju nech tie lieky berie. Ved je to predsa porucha, choroba, treba to liecit, je to o nervy zit s clovekom co sa stale hada. Urcite ta lubi, ale ak ta lubi, nech si uvedomi co ti robi svojimi scenami.

alickka

Tá nenávisť nie je riadna, je to len zlosť na Teba a v tej chvíli neuvážené slová. Chce povedať niečo čo Ťa bude bolieť a povie toto. Nehovor mi, že si si nikdy za jej chrbtom nepovedal na jej adresu niečo ke´d ŤA naštvala. Neverím že taký človek existuje čo si neulaví takým spôsobom a pritom to tak nemyslí.

nashira

Vela parov sa rozchadza len preto,ze sa nevedia pochopit chyba empatia a nerobia nic preto aby sa pochopili.Mozem tu spolu s tebou zdielat hnev,alebo sa snazit pomoct ti.Snaz sa urobit nieco viac precitaj si tu knihu a ak ju milujes nenadavaj na nu ,ale hladaj cestu k nej.3 rok je kriticky skro pre kazdy par a niesu to len reci .Pravda je ,ze ste uz po prvom osialy a ona sa moze zacat citit osamela.Skus obnovit nejake prejavy co boli predtym...kvety napis jej nieco pekne,kup nieco pekne...prekvap ju.Ked ju uistis a budes k nej dobry uvidis ,ze sa zmeni.

nashira

Ked napisem uz po 100krat ,ze zena je uplne ina ako muz ma ine myslenie a prezivanie.A poviem ti ,ze je to normalne ,ze takto vyjadruje svoje momentalne pocity a stavy.Je to v poriadku a da sa to usmernit....Komunikcia je dolezita.Nie u kazdej zeny to je samozrejme tak ....ale zena +temperament tigriceřovna sa to co mas ty.Nber si to az tak a ver jej...ked ta miluje tak ta miluje a ked je nahnevana tak hovorí ,ze ta nenavidi.Dobra knha ako to vsetko pochopit je Preco muzi nemozu robit viac vecí sucastne a zeny stale rozpravaju:)))) Allan a Barbara Peasovci.

riso 34

Je sibnuta,ma brat lieky na nervy a kasle na to.Ano,vydzy povie,ze to tak nemyslela,ale povedal to a to uz nevezme spat. Boli sme spolu tri roky a ona povie ze jej bolo nebolo somnou dobre a pritom rano bolo vsetko v poriadku a vecer hadka. Myslim si,ze takyto clovek nemiluje nikoho,len seba.

kamos

Normalny-dospely rozumny clovek sa takto nesprava. Nie je sibnuta? Ak ano mal by si sa jej zbavit, lebo ta bude stale klamat.

jarmila jelenakova

Laska a nenavist maju vela spolocne asi patria tak trochu k sebe.Tak ako voda a vzduch ako vietor a slnko je tazke milovat a lahke nenavidiet:Ja osobne davam prednost Laske

vitana

no hovori sa, ze medzi laskou a nenavistou je tenka ciara....u kazdeho to je vsak individualne.
tvoja priatelka je asi trosku taka "huba nevymachana" vzdy povie co si mysli....aj ked to tak vlastne mozno ani nemysli :) Podla mna ta lubi, neboj, len si nedava servitku pred usta a trepne vsetko co ju napadne :)