Pollinex Rye

Patrik223

Je to hluposť Pollinex mi pichajú už 4 rok všetko bolo v pohode ale dokým mi nezačali pichať tento 4 spomínaný polllinex.Na ruke mam opuchlinu ako hrom už 2 dni a nezmenšuje sa, davam na to studené obklady a nepomáha to, Táto vakcína ak to mám tak nazvať mi za 4 roky nepomohla ani trochu skôr sa iba cítim slabší a unavený.Neviem čo si mam o vakcíne viac myslieť

Kačka

Dobrý deň prajem. Chcela by som sa spýtať, ako dlho pretrvávali vaše príznaky po očkovaní. Ja som totiž tento rok, konrétne vo februári, bola na prvej dávke Pollinexu z troch (očkovali ma už tri roky predtým) a mala som veľmi zlú reakciu. Nikto mi nepotvrdil, že to mám z tej vakcíny, ale ja som dovtedy normálne fungovala a od očkovania mám samé problémy. Mala som horúčkovité potenia opakovane asi 4 x vždy v noci v priebehu dvoch - troch týždňov po očkovaní, bola som veľmi slabá, boleli ma svaly a kĺby, malátna a dodnes mám závraty. Neviem, ako sa mám z toho dostať. Bola som aj v nemocnici, ale výsledky som mala všetky dobré, preto ma poslali domov. Chcem sa spýtať, ako dlho vám pretrvávali ťažkosti po očkovaní (tým, ktorý tu písali, že ich mali) a či ste si nejakým spôsobom pomohli. Ja som mala iba injekcie Milgammu a beriem Pangamín, teda iba vitamíny. Za odpoveď ďakujem.

Fičus

Raz mi pichla toto svinstvo Polinex alergologicka a bolo mi zle z toho a chory som bol pol roka ....ked ma volala, ze si mam prist pichnut zase, poslal som ju do p...ce a vynadal jej , ze zlozila tel a mohla byt rada, ze som neprisiel do ambulancie a nej..bol jej. 90% doktorov su hyeny späté s farma spoločnosťami a budu do človeka j..bať lieky, z ktorych maju body a dovolenky a bla bla bla.....krysy ..uznavam spomedzi MUDr. jedine chirurgov...najvacsi sraci su obvodni lekari, alergologovia...takze moja rada znie, nedajte sa nahovorit na k..tiny ako pokusne kraliky...najdite si od RNG co kupit na alergiu trebars z iherb.com....v skratke -

Vitamin C-3 gramy denne

Curcumin 2-3 gramy denne

Quercitin 3x500 mg denne

bromelain 2x600 + GDU denne

Mne toto riadne zmiernilo alergiu, resp. sa citim uplne super v maji a pri kvitnutí...

alergik11022

Pollinex Rye mi pichala alergologička dva roky. Teraz som mal ísť tretí rok, ale z dôvodu, že môj stav aj napriek injekciám, ktoré majú vraj tlmiť alergické príznaky, je veľmi vyexcitovaný som sa rozhodol s liečbou a aplikáciami skončiť.

Je to u mňa 3x horšie s injekciami, ako som mal predtým, keď som injekcie nebral.

bepe

Ahoje, alergologicka mi uz 6 rok picha Pollinex. Po poslednej vakcinacii som bol riadne unaveny, ospaly, taky bolavy, nevedel som sa sustredit uz ani na pracu. Prosto telo to az prilis zle vsetko znasalo. Po vakcinacii som bol velmi casto chory, chytal som skoro vsetky virozy aj pocas tejto zimy. Mam z toho taky dojem, ze cim dlhsie beriem uvedenu vakcinu, tym je moje telo viac citlivejsie a nachylnejsie na ochorenie. No a v pelovej sezone mam stale reakcie - kychanie, kaslanie, svrbenie oci.
Po sckusenostiach z minuleho roku uz nechcem brat Pollinex a chcem prerusit liecbu. Myslim si, ze je najvyssi cas zacat brat nieco ine, dozvedel som sa, ze su dobre kvapky Staloral - ale to sa este musim poradit s mojou alergologickou.

???

maybe2104, podanie tych prvych dvoch slabsich uz nema absolutne ziadny zmysel.
Zaujimalo by ma,KTO ti to takto podal vzhladom na to, ze Pollinex mozno podavat len priamo v alergologickej ambulancii?

maybe2104

Prosím Vás chcem sa spýtat,čo sa može stat,ked nastala chyba pri podaní pollinexu,namieto vakcíny s označením č.1-300 sa podala ako prvá vakcína č.3-2000,ako ďálej postupovat pri podávaní tých ostatných?

eva11119

Caute, ja mam 27 rokov a Pollinex Rye mi pichaju 6 rokov. Za tuto dobu na sebe sledujem priznaky, ktore som predtym nikdy nemala - znizeny tlak, tocenie hlavy, malatnost, casta unava...A to nie len v case podavania injekcii, ale cely rok.