kde dostať stopercentne šťavy ked nemam odšťavnovač?

lienka_1

ja si kupujem Fresh stavy....je to v kartone balene ako klasicke dzusy, ale maju to v tych chladiacich boxoch v tescu aj v bille. a su to ozaj stavy....nie len take nieco zarobene s vodou. len su trochu drahsie :/

mira

Travenie ovocia a travenie zeleniny su 2 odlisne procesy, ktore vyzaduju odlisne traviace stavy. Zmiesanim vznikne nestravitelna zmes. To si precitas v knihach ktorych su plne knihkupectva a vie to aj zacinajuci dietolog.
Z tejto zmesi nielenze neziskas ocakavane vitalne latky, ale znicis si prostredie v traviacich organoch. Nestravene zbytky bud hniju alebo v lepsom pripade vyvolaju hnacku. Casom sa nazbieraju toxiny z nich a zamoria telo. A ludia zacnu tvrdit ze prirodna strava je zla. Zle su len kombinacie a sposoby pripravy.

RNG

Nevadi, ze to nie je velmi tekute(vodu tam aj tak musis pridat, aby si to mohla mixovat.)
A aloe sa mi zda trochu drahe za tu cenu. Skus moje predajne, tam najdes ciste99,3% nepasterizovane aloe s vitaminom C ako jedinym konzervacnym prostriedkom.

šťavcy

rng a nebude vadiť že to nebude tekute? a chcem sa este spytať či aloe vera pomôže na detoxikaciu org. teraz je v akcii za 1280 s tabletmi...stačí takato jedna kura?

RNG

Zabudni na konzervovane stavy. Tie su pasterizovane a maju 0 enzymov.
Zober si surovu cviklu, dobre umy a vysuchaj kefkou, olup, rozkroj na mensie kusky a zmixuj v mixeri spolu s kuskami mrkvy a na prichutenie aj pripadne ovocie(jablka, citrony, pomarance, hrozno, ribezle, cucoriedky)