ina krvna skupina ako rodicia

dobreuz

Clooo to fakt je pravda že každý piaty muž vychováva nevedomky cudzie decko? Je niekde dostupná tá štatistika alebo ste si zo vymysleli?

clooo

Nuž, možno tvoj otec nemusí byť tvoj skutočný, pričom ani sám nemusí o tom vedieť. Samozrejme, nemusí to byť tvoj prípad, ale ženské nemajú problém mužov klamať, resp. ich nechať žiť v klamstve a s pokojným svedomím im zavesia na krk decko splodené iným mužom, hlavne že má partner tučné konto a ony si môžu kupovať drahé handry, kabelky, dovolenky atď. Podľa štatistiky každý piatý muž nevedome vychováva cudzie decko, to za niečo hovorí...

antilooopa

kombinácia 0 a B nedáva nikdy A.
Nulka má vždy kombináciu alel 00
Béčko má buď kombináciu alel B0, alebo kombináciu alel BB
Skrížením vzniknú len možnosti 00, čo je nulka, alebo B0, čo je Béčko.
Áčko je vylúčené. Konkrétne v tomto prípade teda matka Nulka môže mať dieťa nulku alebo Béčko, Áčko len v prípade,že otec dieťaťa je A alebo AB.

jablonka

iste si pamatas z genetiky, ze geny maju dominantne alebo recesivne alely. a preto vlastne krvna skupina A moze byt tvorena genom AA, alebo A0. preto ak si ty zdedila po kazdom z rodicov 00, mas krvnu skupinu 0.

panča

klikla som to do linku, tak este raz -je to v poriadku, klikni na link a pozri sa do tabulky. Rodicia acka, mozu mat dieta A alebo O