neustaly pocit smadu

Agnesa BA

Anjelicek, dobre ti tu ludia poradili, treba ist na odber krvi, ci to nie je cukrovka.

Este jedna vec: vsimni si, ake nesladene caje pijes, niektore bylinkove caje posobia mocopudne (mam skusenost, ze po nesladenom bylinkovom caji ma odvodnuje alebo sa potrebujem napit vody).

Rozhodne ale nepodcenovat, lepsie, ak ta vysetri lekar(ka), ked mas aj symptomy typu mdloby a akoby neustaly hlad plus cukrovka vam koluje v rodine.

martin242

3 litre tekutín je bežné množstvo prijatých tekutín za deň, ja v lete vypijem aj 5 litrov.
Ak ale máš aj napriek tomu pocit smäadu, asi bude vhodné vyhľadať lekára, už len kvôli pocitu istoty.
To, že ženy chodia často močiť je bežné, veď váš močový mechúr má len tretinu objemu mužského.

miminaaa

No k lekarovi s tym treba ist urcite.Lebo naozaj to vyzera na cukrovku.Nechcem strasit,ale cim skor tym lepsie.Kamoska bola tiez neustale smadna,chodila po troske na vecko a tiez jej trvalo dlho,kym sa odhodlala ist k lekarovi.A po zisteni jej hladiny cukru ju okamzite brali do Blavy,lebo jej hrozilo upadnutie do komy.

zwedavus

anjelicek, nie sme tu od toho, aby sme ta strasili, ale JEDNOZNACNE s tym chod k lekarovi.. fakt je dost mozne, ze je to cukrovka.. pretoze hlavnymi znakmi cukrovky je prave neustaly pocit smadu a caste mocenie, co u teba prevlada.. taktiez sa prejavuje aj zvysenou chutou do jedla alebo ospalostou.. a ked k tomu aj pises, ze tvoja mama, babka a aj dedko maju cukrovku, tak sanca sa zvysuje, kedze je to dedicna choroba.. takze nevahaj a urcite skoc co najskor za lekarom..

aduliena

Anjelicek, tak potom je možné, že aj ty máš cukrovku, možno si ju zdedila, keď ju máte v rodine. Choď čím skôr na vyšetrenie.