zdravy jedalny listok pre vytazenych

Príspevok v téme: zdravy jedalny listok pre vytazenych
vytazena

ahojte, tuto temu som zalozila, aby sme sa postazovali a poradili si ohladne zdraveho stravovania, ked jednoducho nemame cas si kazdy den varit a ak sa nam podari mat obed dva dni po sebe v ten isty cas, je to zazrak :))
urcite tak nezijem len ja a urcite by sme sa vsetci radi stravovali zdravo ale pri tom ako kazdy den a z kazdej strany do nas hustia rozne diety, ake je zdrave jest 5 krat denne a ranajkovat.. no ale co mam robit ked vstavam nepravidelne a rano nemam cas, najblizsie sa mozem najest tak o 13tej a vecera? :)) o siestej? o piatej? podla toho ako stiham :)) ak vobec stiham :)) a potom sa tak fajn priberaaa a o cholesterole a vycitkach svedomia ani nehovorim :))
ale ved to asi poznate :))
tak ak ste si niekto vytvorili dobry system, ci rezim dna, dajte vediet :)) budem vdacna a moj metabolizmus tiez :))

aduliena

Ja som držala 90 dňovku už druhýkrát a teraz som na druhom dieli. Myslím, že to má zmysel sa k nej vrátiť. Ja ju už neberiem ako "diétu", je to pre mňa určitá forma stravovania, ktorá mi vyhovuje. Nie je náročná a iste by si ju stíhala, aj keď si časovo zaneprázdnená.

vytazena

zabudla som dodat :)) ze kedysi som skusala 90 dnovu dietu a celkom mi vyhovovala aj ked som bola neustale v pokluse.. drzala som ju nejak mesiac, upravil sa aj metabolizmus a pochopitelne, aj nejake to kilo islo dolu.. myslite ze ma zmysel sa k nej vratit? ma zmysel vracat sa k dietam? nepotrebujem tak nutne schudnut, hoci by to nenahnevalo :)) co potrebujem je mat aspon trocha pocit, ze sa stravujem normalne..
dakujem za vsetky rady