BUSENIE SRDCA - akutne

Príspevok v téme: BUSENIE SRDCA - akutne
fantomka

PRIDAVAM OPAT, PRETOZE V DRUHEJ SEKCII SOM IGNOROVANA UZ SKORO 3 HODINY.

Ahoj,
mám 18 rokov a posledné dni mi búši srdce - uplne to vnímam, keď som si odhadom merala tep, je to medzi 95-115 v pokoji.
Mám bulimiu - 3 roky (to tu riešiť nechcem) a hrozne sa bojím ... :(
Čo to môže byť???
PROSIM, mam ist az v pondelok k doktorke, alebo este dnes na pohotovost?? citim to od stvrtka noci - brala som si tabletku na spanie. celkovo sa citim zvlastne, ale ani to neviem popisat, take zovretie vo vnutri - ale to moze byt aj zo strachu, hrozne ma to vystrasilo ... prosim

duna ernest

ja to busenie mam uz 16 rokov je pravda ze mam stresovy zivot apredtym to bolo este horsie.ja som si na to zvykol.ked pracujem tak je to lepsie ked nieje praca tak je to horsie.proste pri namahe sa lepsi a opacne

RNG

Zase tu vidim priznaky nedostatku mineralov, ako pri tetanii.
Pouzivajte sol so znizenym obsahom sodika, tj taku, co ma sodik nahradeny ciastocne draslikom(KCl). Dostat ju v Bille.
A berte mineralove doplnky na kosti, ako napr Bone Reinforcer(tablety) alebo pre starsich a ludi so znizenou absorbciou Bone Essentials(kapsule), so spirulinou, na zlepsenu absorbciu a zabudovanie do kostry.

pavol

ahojte vsetci ja mam 17 rokov asik pred 7-8 mesiacmi som prestal sportovat myslim na bycikli a tak lebo som spoznal dievca ktore milujem ale zacali sme si uzivat a po case sme si uzivali dost casto lebo sa nam to zapacilo uz skoro dve mesiace som slaby a asi 2-3 tyzdne ma picha srdce no teraz ma picha uz aj ked pohnem z lavou rukou a pichne ma aj v ruke niekedy som dost vysoky 183cm rychlo som vyrastol a mam krivu chrbticu ktora ma tiez boli napriklad ked zazyvam pichne ma pri a pod srdcom rano ked vstaem a idem do skoly je mi na odpadnutie a zo skoly ked sa vratim som uplne malatny slaby a srdce ma picha castejsie picha ma aj v zadu na chrbte pod lopatkou praskaju mi klby a mam rychly tep asik 89 oderou za minutu ale v pokoji a v kuse som unaveny a slaby chce sa mi spat bol som na internom a doktor mi povedal ze som presexovany a vsak ja si myslim ze som uz dost odychoval a ze by mi malo byt lebsie co nie je a este aj niekedy rano kde vstanem a den pred tim som sa nejako dost unavil to uz staci aby som povysavala dom mam aj len rano hnacku prosim vaas velmi vas prosim odpiste skuste mi poradit uz som s toho aj nervozny a teraz mam aj zo skoly stres ale hlavne je to ta vyčerpanost zo sexu viem to pretoze to citim ale uz asi 3 tyzdne som nesexoval dakujem vaam velmi pekne z pozdravom pali z kosic

fraisee

nooo.. tak s tymto som behala po doktoroch ja. ziadny z nich mi nepomohol, o pol stvrtej rano na pohotovosti sa ma jeden "doktor" pytal ze ci to nemam nahodou z tehotenstva. to ma uz fakt dorazilo. vysetril ma behom 10 minuit a poslal ma nachodbu nech si pockam kym to on natuka datlovym pismom do pc. samozrejme, na chodbe som sa skoro sklatila na zem lebo mi bolo zase zle, tak ma doktorko zobral spat do ambulancie s tym, ze mi dali nejaku infuziu. nasledovalo milion 5 tisic vysetreni a nikto nic nezistil. som sa nasrala, nakupila vsetky mozne vitaminy a prvky co by mi mohli chybat a odvtedy je mi dobre(Ca, K, C, B, Mg). toto zdravotnictvo je o tom, ze pokial si tu clovek nepomoze sam, nechaju ho skapat. najhorsie zo vsetkeho je, ze ti to pojde na psychiku a srdce sa ti rozbusi uz len pri myslienke na to.

richarda

ja som to mala tiež, spojené so stazenym dychanim, nis sa mi nezistilo, vsade na mna hladeli ako na hypochondra. Ale potom to zmizlo, zistila som, ze to bolo psychickeho povodu, suiselo to s nedoverou v partnerskom vztahu.

paulina

Dobry den, casto byvam v strese v robote a v poslednom case mi strasne zacalo busit srdce :/..busenie pocitujem v robote a pridala sa k tomu aj obcasna krčovitá bolest pod lavym prsnikom..Môze tu bolest spôsobovat to ze mam nespravne drzanie tela - hrbim sa trochu a večinu času v robote sedim tak že si podopieram hlavu lavou rukou alebo to je problem so srdcom..Tlak mam ukažkovy, tep mierne zvyseny. Vysledky krvnych vysetreni boli uplne v pohode, nefajčim, nepijem kavu. Dakujem moc za odpoveď

RNG

Jajka, tie doplnky mozes brat aj bez toho, aby si vedela, co to vlastne sposobilo povodne.
Samozrejme , ze je dolezite sa dozvediet, co to sposobilo, ale da sa to casto odstranit aj bez vedomosti, co to sposobilo.
Ja nikoho neodhovaram, aby nesiel k lekarom si dat vysetrit srdce, len tvrdim, ze mozno zobrat urcite osvecene doplnky, ktore podobne pripady vyriesia aj ked nevies povodnu podstatu
Nakoniec aj lekari ti predpisu liek -atb aj bez toho, ze vedia aka presne bakteria ti to sposobila. A casto sa vyliecis a nikdy sa nedozvies, ako sa dana bakteria(alebo casto aj viacej v spolupraci) vobec volali.
Moje heslo je "najlepsia obrqana je utok" a najhorsia je vyckavanie, kym sa lekari rozhodnu co robit. Dovtedy moze clovek casto aj skapat, taka je zialbohu dnesna situacia v pretazenych nemocniciach a ordinaciach.
Neradim lieky, len potravinove doplnky.
Bezpecne, ucinne.

jaja

ja mám búšenie srdca zo stresu, lebo ekg v poriadku (zvýšený adrenalín), tak preto som za potravinové doplnky, lepšie ako lieky (concor, xanax, čo mi lekár predpísal)... tiež som za to, aby si zistila, čím je to spôsobené...

marionnn

ja mam tiez busenie srdca,EKG mam v poriadku,robili mi aj ECHO srdca aj to je v poriadku.dlhe roky som na to uzivala corvitol teraz ked som zmenila internu lekarku tak uzivam cardilan,citim sa lepsie.ten cardilan je vlastne draslik a az po piatich rokoch som sa od tej druhej lekarky dopocula ze to vlastne telu chyba draslik.mne to pomaha.pytaj sa na EKG a na ECHO srdca.no a draslik ubsahuju najme kostkoviny-broskyne,marhule.lenze ked som sa lekarky pytala tak mi povedala ze by som ich musela zjest za vagon aby to telo poznalo.

jajka

RNG teraz s tebou absolutne nesuhlasim, ako pises ze kde to zacalo nieje podstatne-prave ty co si doteraz stale tvrdil ze treba hladat pricinu-patogen daneho stavu.so srdcom nieje sranda,a urcite by som radila hned zistit pricinu-to vedia len lekari kt.maju k dispozicii pristroje ekg,echo....a ked sa to zisti co to vyvolalo a vyvolava tak potom brat nejake doplnky.