Mastné vlasy

fvxchbch

Tak si kup zihlavovy sampon na hlavu, a najprv si zmy hlavu kvalitnym šamponom na objem a potom si daj aj ten zihlavovy, tuzidlo na lesk a objem a máš. :-)

DESmodka

ja som si na mne vsimla ze ked si vlasy umyvam len tak ze mam zaklonenu hlavu tak ich mam mastnejsie rychlejsie. Ale ked si ich umyjem tak ze mi visia "dolu hlavou" tak vydrzia viac :)... pouzivam sampon z avonu a s mentolom

kostlivec

tak uz aj ja patrim medzi mastnovlasych :) vysadila som HAK a odvtedy je to hruuuuza. dnes som si kupila toho Dr Mullera s panthenolom tak som zvedava... a nema nietko skusenosti s Tee Trea samponom? vraj aj sampony s vytazkom z cajovnika su dobre na mastne vlasy...

lifeless

ahojte...vlasy si musim umyvat tiez kazdy den..a dnes si už môžte umývať vlasy každý den,pretoze sampony su už tak vyrobené ze su voci nim setrné..cítam to v kazdom casopise,,.preco neskusite ist za kožnou lekárkou?ona vám určite pomôže:)

krpatucka

ja si tiez musim umyvat vlasy kazde rano, na druhy den sa este sice daju prezit, ale tiez sa necitim vo svojej kozi. zacala som pouzivat sampon od Dr.Mullera na mastne vlasy s panthenolom (lekaren- 120Sk) a zda sa mi, ze je trosku lepsie.ale ziadna slava, zavidim vsetkym, co si nemusia vlasy umyvat kazdy den!

ellie

Ja mám rovnaký problém. Po umytí mám vlasy už na druhý deň mastné. používam suchý šampón Amica, ktorý si dávam do vlasov po umytí 1-2 dni. Dosť to pomáha, vlasy vyzerajú suché, dostanú objem, a dobre držia. Nevýhodou ale je, že stratia lesk, zostanú matné.

mamina123

leila to je normalna farba na vlasy len na krabicke je napisane zosvetlovac,nie napr.C 10,to uz su odtiene.mne sa tu jedna hlavne o zosvetlenie vlasov,no a nastastie my to trochu vysusi vlasy pri korienkoch,tak to mam 2v1.pocula som aj o odvare z dubovej kory ale neskusala som to.