Ako na chore priedusky?

Príspevok v téme: Ako na chore priedusky?
lillaa

Stale sa mi opakuje jedna choroba, nieco ako zapal priedusiek, proste najprv suchy kasel, potom vlhky, bolia ma priedusky. Vzdy ked pridem k lekarke da mi len antibiotika, ktore mam pocit vobec nezaberaju, pretoze sa mi to periodicky stale vracia. Doktorka ma stale nikdy neposle na ine vysetrenie. Nejako uz neviem co s tym, ako to liecit . Co spravit, aby sa to stale nevracalo, kazdy rok pri prechode zimy na jar to iste..

bbkajo

Ja sa pridavam k usiko.Naozaj treba konat na vlastnu past.Niektori doktori su k nicomu.ja by som ti tiez odporucal navstivit imunologa,ale nebolo by zle ani nejake plucne vysetrenie.Aj tam je dost bakterii ktore mozu toto sposobovat.

RNG

Pridam oreganovy olej, ten je sirokospektralne antimikrobialny(bakterie, plesne, kvasne kultury) a zaroven odhlienovac(expectorant), skoro tak dobry, ako NAC.

eee

U mojho syna to bolo to iste.A dookola bral stale len antibiotika,az nam potom ORL lekarka predpisala BRONCHO-VAXOM na posilnenie imunity a odvtedy moj syn nebral antibiotika.A je tomu uz cez rok.Takze zabrali.Musim zaklopat na poriadne drevo :)

usiko

lillaa,
za kopec rokov, co som sa na kadeco liecila, som sa naucila, ze lekari sa na teba vykaslu, pre nich je podstatne dostat ta z ambulancie co najskor, aby za teba dostali prachy a ci najskor aby mali dalsieho pacienta v poradi z cakarne....odvtedy to robim tak, ze si najprv nastudujem na internete, co mi asi moze byt a potom sa u obvodnej vypitam k prislusnemu specialistovi. A tak viem, ze som urobila maximum pre seba....ty tiez, najdi si na nete, vygoogluj si to a pytaj sa ku krcnemu a imunologovi....

radca

Skusil by som brat NAC, alebo ACC dlhodobo a posilovat imunitu predovsetkzm vitamin A, zinok, E, C, selen, vitaminy B. Vsetkosa to musi brat dokopy