Co sa s nami stalo????

Príspevok v téme: Co sa s nami stalo????
lienka:dd

Ahojte.Chcem sa s vami podelit o svoj pribeh.Mam 28rokov som rozvedena a z prveho manzelstva mam 4rocneho synceka.Teraz zijem s novym priatelom s ktorym bolo vsetko super a krasne.....a teraz cakame babatko.Do terminu mam uz len 2tyzdne.Tehotenstvo bolo dost kriticke,vacsinu som musela prelezat s nohami hore.Moj priatel sa velmi zmenil.Akoby sa chcel vratit do minulosti,kym ja lezim on je na nete dopisuje si s dievcatami na pokeci,proste cely den sa hraje na pc.To ze som cely den zatvorena sama v izbe aby som toto babo donosila ho vobec nezaujma.Citim sa strasne ale strasne sama a uz sa neviem nicomu tesit proste ma chytila depka.Som unavena a bez energie.Neviem ci je to v tomto stadiu tehotenstva normalne....Ak sa s nim chcem porozpravat len ma vysmeje.Ak ma pride niekto pozriet napriklad kamoska hned sa mi toci hlava stupne tlak a klepu sa mi ruky.Odvykla som si od ludi ak sa mam s niekym rozpravat busi mi srdce.Neviem sa z toho bludneho kruhu dostat...citim sa ako v ciernej diere.Stale unavena a sama.....strasne sama.

jajka

lienka, zober mu kabel..vazne, odpoj ho od pc, je zavisly, nech sa nevenuje pocitacu, ale tebe...to ze si tehotna, veci este zhorsuje, on si to neuvedomuje, mysli len na pocitac. Cakaju ta narocne dni, budes ho potrebovat,nech sa velmi rychlo spamata. Jednoducho vypni mu pocitac, opytaj sa ho, kto je prednejsi, ci ty alebo pocitac. Necit sa zodpovedna za to, ze vas intimny zivot nie je taky aky by si mozno predstavoval. Ten kto robi chybu, je on.

eee

hmm,adler,ale co by potom robil gynekolog-muz?Ved by nemal pacientky.Ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat,ze sa nikdy na gynekologicke vysetrenie netesim,zamyslel si sa niekedy aj nad tym,ze aj zene moze byt toto vysetrenie neprijemne?A je to jedno,ci je to gynekolog muz,alebo gynekolkog zena.Nikto tu na teba neutoci.Len som ti chcela vysvetlit,ze to sa tak brat neda,ze tym ze ide zena na gynekologiu,tak muz strati intimny zivot.Nebut labut a neurazaj sa hned. :)

katkausko

Adler s tvojou inteligenciou sa čudujem, že vieš zapnúť počítač!!!! Ženy, mali by sme sa radšej venovať problému, čo má Lienka.

adler

ja ani jednu z vas poucat ani urazat nebudem som rad ze ste ma nezbili lebo moja skusenost je taka ze zena za svojho gynekologa aj zivot polozi a nedopusti na jeho pracu. pre "eee" a co tak zeny k zenam a muzi k muzom a je to.

katkausko

Adler! Pokúsim sa ti to vysveliť "polopatisticky" to znamená: Rebríček hodnôt sa odvíja od situácie v ktorej sa žena, dieťa a muž nachádza. Príklad: Žena verzus dieťa- Ak má žena rizikové tehotenstvo snažia sa doktori dieťa udržať v matke čo najdlhšie aby prežilo, keď sa narodí! Ale ak dieťa v matke vážne ohrozuje jej zdravie, je matka na prvom mieste! Prečo je to tak? Je to lekárska etika a povinnosť predom zadaná a určená! Čo sa týka matky, otca a dieťaťa v právnom systéme je dieťa na prvom mieste! Prečo? Pretože je to dané, štátom - zákonom, aby pri sporoch rodičov, bolo dieťa v dobrých rukách! Čo sa týka straty intímneho života, tiež nie je žena nato vopred pripravená a musíš uznať, že v takýchto situáciách sú natom partneri rovnako! Samozrejme, každý človek je osobitný jedinec, to znamená, že všetci zvládame rôzne situácie rozdielne! Chápeš?!

eee

adler,ty si to asi zle pochopil.Ved zena ked ide ku gynekologovi,ide k LEKAROVI a nie zahybat manzelovi.Ved gynekolog nezije intimne so svojimi pacientkami,on ich vysetruje.Potom sa to da brat aj z druhej strany,ze ked chlap ide k urologovi,tak zena strati intimny zivot?

adler

katkausko ved ten rebricek hodnot som nie ja vymyslel aj sudy sudia podla tohoto rebricka muz je ten posledny a je to spravny princip. chlapa nikto nepripravi na stratu intimneho zivota a z toho je neprijemne prekvapeny to ho zaskoci a to trva kym sa sa s tym zmieri alebo nie.