Mam anorexiu???

Príspevok v téme: Mam anorexiu???
sasulienka

Dobry den! Som utle stvorenie meriace 158 cm, ked sa natiahnem aj 160. Ale mam vazny problem. Vazim 44 kg, ked mam stresy este viac chudnem. Manzel mi povedal, ze vypadam ako anorekticka. Ja sa ale citim v pohode. Myslite, ze som chora? jedavam malo, niekedy mam stiahnuty zaludok a nemozem do seba nic dostat. A fajcim.

cica

Mám okolo 169cm, vážila som 52kg. Vtedy mi každý hovoril, že ma je až dosť, hlavne do krku. pol roka robím nočné a schudla som na 48kg, hoci jem noromlne. Asi dva týždne sa cítim vychudnutá, vystresovaná.

eny

Zuzicka, ked chces schudnut, to je normalne, to chce vacsina zien, ale ked sa potom prejes a das to nazad, to normalne nie je, aj ked sa citis v pohode. Nechcem ta poucovat, ja som nebola o nic lepsia, ale vedie to len k riadnym problemom s metabolizmom a k hnusnym bolestiam zaludka a to predpokladam, ze nechces... Takze ked tak velmi tuzis schudnut, prajem vela stastia, ale aj to, nech sa ti to podari zdravsie:)

nikki

Takze-ako pribrat:-)
Prestat fajcit, lebo fajcenie v znacnej miere obmedzuje chut do jedla. Prestanes fajcit a nebudes vediet co s rukami-vyuzi to, budes castejsie jest.Dalej,proteinove napoje a aminokyseliny-co najvacsie obsahy.A takisto cvicit-pozor nie aerobne ale silovo.Treba ist do posilovne-malo opakovani a vysoke vahy.Tri serie po pat-sest zdvihov,na cviky si zober trenera. Este su super bielka, take dve denne-primiesaj si ich do proteinoveho napoja.Ja ti zarucujem, ze v priebehu mesiaca vyjdes s vahou o styri kila.A este budes mat aj sexi pevnu postavu.Inac to u ludi s rychlym metabolizmom nejde.Tak vela stastia nezufat:-)

zuzicka

MAM 169CM a vazim 50kg....niekedy sa snazim nejest lebo chcem chudnut lebo podla mna vyzeram dost tucne...aspon take 3kg dole...ale niekedy sa napcham vsetkym moznym a potom idem na vecko...ale ja si nemyslim,ze mi nieco je,ved sa citim uplne v pohode...proste chcem byt len stihla a to je pre mna velmi dolezite a musim to dosihnut!!tak mi drzte palce schudnut

eny

A este, Sasulienka, podla mna to nie je anorexia, ked sa nesnazis schudnut umyselne a ked mas v hlave jasno a citis sa v pohode. Kto zazil anorexiu, vie ake su to pocity, vtedy vadi aj tuk za usami a rebra co sa daju ratat sa zdaju sexy. To co mas ty je podla mna len stihlost a dobre spalovanie a kym z toho nie su zdravotne problemy, je to ok.

eny

Baby, ja sa v tom vyznam, mala som aj a aj b... Ked sa prepchavate a potom zvraciate, je to bulimia. Anorexia je, ked odmietate jedlo, uplne sa vam hnusi, pri oboch sa vsak snazite schudnut, aj ked mozno chude ste. Je to kolotoc, hra psychiky... Treba sa zamysliet, ci chcete skoncit a potom sa len snazit. Mozno niekoho vyhladat, ale mne napriklad nemohol pomoct nikto, kym som to sama nechcela a nakoniec sa to podarilo. Takze?

bine

ahoj simi4...
a co to je co to mame anorexia alebo bulimia alebo myslis ze je to este ok?... vyznas sa v tom trosku? bine

bine

ahojte...
ja chcem strasne schudnut a aj sa mi trosku podarilo ale ak nevydrzim nejest nacpem sa vselicim a potom idem na vecko a ....
som anorekticka ci bulimicka a som vuobec???