Puchnutie prstov na rukách

klaudian

Ahojte,
tato tema je uz dost stara, ale neda mi nereagovat. Jedna sa o pretazeny lymfaticky system, tiez to momentalne riesim...aj ked mne sa to stalo za uplne inych okolnosti...zle mi zareagovali prasacie leokocyty, kt. ma liecila moja imunologicka...jednucho som pretazila lymfaticky system..treba sa zdravo stravovat, pit vea vody, najlepsie detoxikovat organizmus, kt.je dost pretazeny, najma v letnych mesiacoch..a dat telu cas na regeneraciu...vie to ustupit uplne, uz som to raz zazila, ked som uzivala antikoncepciu, to je dalsi zaberak...

Pepal

Tiež mi opúchajú prsty na rukách pri fyzickej námahe. Úplne desne - pri túre napr. tak, že by som nezovrel lopatu. Po krátkom oddychu sa to o dosť zlepší.

Sym

Dobrý deň, ja mám zase taký problém, že mne puchnú prsty pri nejakej fyzickej záťaži napr. bicyklovanie ,beh, ale i dlhá chôdza, neviem čím to bude. Tekutín pijem dosť si myslím.Má niekto skúsenosť? Ďakujem za radu.

misela24

ahojte,
aj mne sem tam puchnu prsty.. napr pri beach volejbale vzdy.. ale horsie, puchnu mi cele lytka... v lete uplne extremne az mam pocit ze mi praskne koza. do rana to prejde ale cez den opat... co mam s tym robit?

jajkafr

natuska
áno alergia na chlad existuje, ja ju mám a v zime ma strašne svrbia ruky, mám ich červené, suché a niekedy dopraskané až do krvi
ale podľa toho čo píšeš, že pracuješ vo fabrike kde sa balia krabičky na dezerty a tak, tak to môže byť ako písal RNG z preťaženia.

Fallo

natuska- nie...si precitaj RNG co napisal.Dazdova voda,cize teraz je take obdobie na to :)
Nenos dazdnik a je to :)

RNG

methyl sulfonyl methane( organicka latka so vzorcom (CH3)2SO2 ) je latka, ktora sa tvori v prirode z roznych rozpadajucich sa organickych latok s obsahom siry, je sucastou kolobehu siry v prirode, ktora ma tiez svoj kolobeh ako napr voda. Takze sa napr nachadza v dazdovej vode, z ktorej by sa dostavala cez kozu do tela, keby sme sa neskryvali pred dazdom
Predava sa ako doplnok(pod menom MSM), je castou roznych zmesi na klby a podobne.
Ja ju pouzivam obcas do caju(pol lyzicky=2 gramy, pri roznych reumatickych bolestiach, pripadne vo forme kremu(dokonca si vyrabam vlastny) na telo a klby.