nedosiahnutelny orgazmus

Príspevok v téme: nedosiahnutelny orgazmus
irenka

ahojte, rada by som poznala vas nazor a vase skusenosti so schopnostou dosiahnut orgazmus pocas sexu. moj priatel je mojim prvym, a tak nemozem porovnavat, myslim si vsak, ze milenec je dobry a pozorny. sexualne spolu zijeme uz dva a pol roka, ani raz sa mi vsak nepodarilo dosiahnut orgazmus pocas suloze, dopracujeme sa k nemu rukou, ci sprchou. som z toho nestastna, lebo neviem, ci sa to niekedy zmeni, ci je chyba v nom ci vo mne. dakujem vopred za rady

crazynka:)

Niekedy sa mi orgazmus podari, inokedy nie...ale dokazem si aj tak vychutnat milovanie (aj ked s tym vrcholom, je to predsa len lepsie zakoncenie:))) Dolezite je, ze pri milovani stale nemyslim, ze kedy to pride a ci to vobec pride. Uvolnim sa a necham sa unasat, a hlavne treba partnerovi povedat co sa mi paci a co mi robi dobre. Vtedy je ta cesta k cielu lahsia:)

zina

ja mam podobny problem,no nie je to stale,niekedy sa mi to podariinokedy nie.Odkedy uzivam lieky od neurologa,stava sa mi to castejsie.ppartner o tom vie a tak mi to urobi rukou alebo jazykom...a vysledok-doaiahnem po com tuzim

ria

Som vydatá 22 rokov. Môj manžel je môj jediný partner. Keď sme sa brali, boli sme mladí, neskúsení v intímnom živote. Až v tomto roku som zistila, čo to je vôbec orgazmus. Pomohla mi erotická pomôcka. Je to fantastické. Túto hračku sme sa pokúsili využiť aj s partnerom, ale nepodarilo sa. Možno nabudúce. Bohužiaľ môj manžel pri pohlavnom styku skoro skončí, nič nevydrží. Takže si to väčšinou urobím sama.

sunnysweetie33

moze to byt aj z toho,ak beres antikoncepciu..ja ked som brala,nevedela som,co je to orgazmus,ked som vysadila,teraz ho prezivam zakazdym..len na to pri sexe nemysli..uvolni sa a veselo do toho..

dana5

Ahoj, mne pomohli Kegelove cviky. Cvičila som ich z iného dôvodu - a vedlajší efekt potešil /aj manžela/. Výhoda je, že ich môžeš cvičiť kdekoľvek a kedykoľvek bez toho, aby to niekto zbadal. Veľa trpezlivosti, chce to často, niekoľkokrát denne cvičiť.

Okopirujem Ti postup z toho, čo som našla:

Kegelove cviky na svaly malej panvy:
Ide o cviky svalov malej panvy, ktoré sú pomenované podľa doktora Kegela, ktorý objavil toto cvičenie. Tieto svaly sú upnuté na lonovú kosť a slúžia ako akési závesné zariadenie orgánov malej panvy.

Aby ste tieto svaly vyskúšali a dokázali ich rozlíšiť, skúste zastaviť a opäť začať močenie.

Ako cvičiť?
Pokiaľ ste svaly lokalizovali, tak ich jednoducho napínajte a uvoľňujte - opäť a opäť, asi 200-krát za deň. To sú základné Kegelove cviky.

Existujú mnohé variácie týchto cvikov:
- stupňovité cviky (pomaly stupňovito sťahujte svaly až na maximum - akoby ste postupovali po schodíkoch)
- cviky na výdrž (držte svaly napäté dlhšiu dobu, napr. 5 sekúnd)
- vykleňovacie cviky (zatlačte, aby sa svaly čo najviac vyklenuli a následne ich stiahnite)
- a rôzne ďalšie obmeny týchto cvikov

Aký je prínos Kegelových cvikov?
Toto cvičenie má mnohoraký prínos:
- trénované svaly uľahčia pôrod a je väčšia šanca, že vaše perineum ostane neporušené (menšia pravdepodobnosť trhlín a dôvodov na epiziotómiu)
- zvýšenie sexuálneho pôžitku pre oboch partnerov
- prevencia vyklenutia (prepadnutia) orgánov malej panvy
- pomoc pri predchádzaní úniku moču

kacka

ja som so svojim frajerom rok a mame podobny problem, resp. ten problem je skor vo frajerovi, nema velku vydrz, ale uvedomuje si svoj nedostatok a vzdy po sexe ma este urobi rukou