kozny problem

Príspevok v téme: kozny problem
kozna

Mam cudne"vyrazky" na chodidle. Tazko to popisat. Najlepsie to je vidno ked sa kupem a koza sa mi rozmoci. Vtedy vidno taku dierku a okolo akokeby rozrastenu kozicku, je to tvrdsie ako ostatna koza. Mala som len jedno a uz mam asi 5 okolo toho. Ked mam nohu suchu tak to nie je poriadne vidno, za to neviem ako to ukazem koznej, ci si mam doniest rovno lavor s teplou vodou?;) Co mam na to vyskusat doma?Nejaku masticku alebo podobne.

sarah525

mam taky problem..bola som uz aj u koznej s tym,ze na laktiach a kolenach sa mi objavili drobne vyrazky (Taka bradavicnata koza)dala mi na to taku mast a povedala ze testy na psoriazu su negativne,ale nie je vylucene ze to je nabeh na nu..strasne sa bojim..povedala ze sa to moze vracat a ked nepouzivam tu mast par dni tak sa to aj vrati..neviem ci sa mi to len zda ale trochu sa mi to rozsirilo..strasne sa bojim ze budem mat tu psoriazu..:(

kozna

Neviem neviem, mne uz vselico beha hlavou, rakovina koze, kurie oka, pojdem ku koznej, ale musim sa odhodlat. A to musim ist najpr ku obvodnej co????Po vymenny papier, ci ked mam uz u koznej kartu nemusim?Ma porazi, ked to musim ukazovat a vysvetlovat este aj obvodacke.;(

samko r.

Podľa mňa to bude začínajúce kurie oko. sú na to aj kvapky, ktoré sa na to nakvapkajú. Skús Verrumal, ale je to asi na predpis.

kozna

Jancecka
nie nesvrbi, skor niekedy ked na to poriadnejsie stupim, tak ma to pichne ako keby som v tom nieco mala, ale to bude tym, ze je to tvrdsie, za to to asi citim. Chcem ist ku koznej, ale fakt sa hanbim, ze ako jej to ukazem. mna to dost trapy, nemoze to byt kurie oko???

jancecka

a nesvrbí ťa to? ja som niečo také podobné mala ako ty opisuješ, ale mala som to z ponožiek, musím používať len 100% bavlnu, som totiž na hociakú syntetiku alergická. Mne na to kožná predpísala antibiotiká a tiež mi to bolo vidieť len keď to bolo mokré a rozmočené. A keď som si to škrabala, tak sa mi vytvárali také chrastičky.