nechce ma !!!

Príspevok v téme: nechce ma !!!
klucik

Mam partnera vyse roka. zo zaciatku bolo vsetko v pohode, spavali sme spolu dost casto.ako sme sa k sebe nastahovali, chut ho nejak prechadza.vzdy sa na nieco vyhovori, bud je to praca, alebo je straaasne unaveny :( je mi z neho uz zle, uz neviem, ci mi hovori pravdu, alebo sa vyhovara. ja sex potrebujem skoro kazdy den a on? jemu staci raz do tyzdna a aj to je hotovy po 3 minutach :( proste, potrebujem do posetele CHLAPA, co on uz v mojich ociach nieje :(
ja ho lubim, aj sme sa o tom rozpravali, jasne, ze bol ochotny to riesit aj so sexuologom, ale do teraz ani makke f preto neurobil...
zacinam si uz o sebe mysliet, ze ho nepritahujem, alebo co. a pritom nevyzeram zle, staram sa o seba a pravidelne cvicim :(
myslite, ze by som bola sebecka, keby som ho koli tomu nechcala?

klucik

dakujem vam vsetkym za nazory :)
potesil ma kazdy jeden :)
Rozhodla som sa, ze ho koli tomu nenecham, predsa je laska silnejsia :)
No ale nebojte, nebude to mat jednoduche :)
prajem pekny den

mooni

to je fakt,tak nech si to ešte baby poriadne užijú, než začnú žit rodinným životom o starat sa o deti.my sa s manželom nad tým ani nejak extra nazamýšlame,je to realita a taký čo tvrdia že to robia 4krat týž.v manželstve pri detoch,takých je málo.ale je to tak že čím to žena chce viac,tým muž menej a skomplikuje sa to,žena sa cíti odmietnutá,neprítažlivá a muž(just-chrust)ked cíti tlak ,tak k tomu može získat odpor,zablokuje sa a bodka,koniec,ende,šlus!mna by otravovalo vyvíjat iniciatívu len z mojej strany a donekonečna ho zvádzat,ved aj my túžime aby nás muži dobývali a zvádzali:))))

m.darcy

ked som mala 20rmala som priatela s ktorým som začala žit,všetko v poho bol odo mna starší o 9rokov.a asi po pol roku zrazu prestal so mnou spávat.milenky nemal stále mi to odovodnoval tým že je to o tom istom,a on že je už vybúrený,nechýba mu to ,chce to spontánne,že so mna cíti tlak..no des plakala som,vadila sa s ním,čím som to viac chcela tým on menej a bolo to horšie a horsíe,mali sme sex tak raz za tri týž.ja som z toho bola na nervy,ale nepomohla som si,nič ho k tomu nedonútilo.a po 2rok.rozchod,teraz sa už na to dívam inak,no vtedy som z nedostatku sexu besnela.

sedmikraska

mooni, to chapem, ze to tak doma mate, fakt neni sranda pracovat a aj o rodinu a o seba sa starat, ale klucik je so svojim zatial len vyse roku a nemaju deti a navyse sex raz do tyzdna s tym, ze je hotovy za 3 minuty by ma fakt sral

bŕŕŕŕŕŕŕ

No, my tak raz za 3-4 mesiace!!!! Už som si tak odvykla, že to až bolí, a ani sa mi nechce, totiž sa bojím, že ma náhodou sekne, čo sa mi párkrát stalo.Ale ináč je to v pohode.

mooni

všade píšu ako to všetci robia o dušu.ktooooooooo???????????a ako často????????takých nepoznám a kde na to berú energy,my prídeme z práce,vybalím veci navarím,venujem sa malému,porozpravame sa, najeme,sme na pc,upracem,okupem dieta,nachystam mu papat a ide spat,idem cvičit,čítam potom šalka čaju,tv nepozeráme-minimálne, do kupelky sa dostanem je aj22hod a tahame spat ved ráno skoro vstávame.som rada že sa milujeme 1-2krat tyž. a to ešte vydaté kámošky bažia že oni tak2krat za mesiac.

sedmikraska

klucik aj podla mna je sex dolezity a ak sa pri nom ani nikdy neurobis je to naozaj smutne :( verim, ze vam to do vztahu prinasa napatie a nervozitu a to nie je najlepsie. A ak si taku predstavujes aj buducnost..

yr

Ani ja by som sa neobetovala pre chlapa. Ale veľmi by som na tvojom mieste rozmýšlala či ho nechám. Keď ti vyhovuje vo všetkom inom iba v tomto nie...tak to nejak riešte...hovorila si že on to chce spontánne...ale ved to chce asi každý nie? teda ja som asi divná tiež...ale mňa by teda maximálne nevzrušovalo keby za mnou priateľ prišiel a povedal..tak pod..ideme trt**ť. Možno by ste mali skúsiť nejaké pomôcky pri sexe..možno ho to zaujme a bude dobre...muži sú niekedy ako malé deti...potrebujú stále nejaké nové podnety. Skús preto spraviť všetko čo ti len napadne...a keď to nepomôže...nechaj ho bez výčitiek svedomia, že si nespravila dosť.

zena

Ty si už v podstate rozhodnutá, že ho necháš. Sex je dôležitá vec v jednom vzťahu, to určite, ale ak ho naozaj ľúbiš, skúste na tomto probléme ešte popracovať. Ak Ti na ňom až tak nezáleží, tak nie je o čom rozhodovať.