hysterektómia

Príspevok v téme: hysterektómia
matulo

Som mesiac po hysterektómii a stále špiním, má s tým niekto skúsenosť, či je to normálne, alebo sa mám obávať, že stále niečo nie je v poriadku? Po operácii som totiž bola znovu hospitalizovaná pre silný zápal, po podaní antibiotík sa mi zvýšili pečeňové testy, zvýšil bilirubín až na 100, ožltla som, neviem,či to spolu súvisí, mala by som ísť aj na operáciu žlčníkových kameňov,ale nemám žiadne problémy,neviem,ako sa mám rozhodnúť, vie mi niekto poradiť?

romantika

Dobry den, chcela by som radu. Som takmer tri tyzdne po hysterektomii. Mam strasne nafuknute brucho. Viete poradit, co by pomohlo na to, aby sa vratilo do povodneho stavu, pred operaciou, kedy bolo ploche? Vdaka.

dr.jajbolí

Ja som tiež po hysterektómii, veľmi zle som znášala pooperačný stav, bola som tam 3 týždne s teplotami, zápalom, myslím, že som trochu špinila, už sa veľmi nepamätám. Neboj sa, to prejde. Dali ti hormonálnu liečbu?
Čo sa týka žlčníka, teraz už operujú laparoskopicky a to si na tretí deň doma. To nevadí, že nemáš záchvaty, to buď rada. Lepšie je to riešiť vtedy, keď ťa to nebolí. Neodkladaj to!!! A neboj sa. Tá operácia je nič oproti hysterektómii. Koľko máš rokov? Výsledky už prišli? Aké sú? No určite by som s tým išla za lekárom.

gumajz

ja som tiež po hysterektomii a nič podobne sa nestalo, tak že neviem čo by v tom mohlo byť,ale s tým žlčníkom by bolo treba niečo urobiť, ja ho mám preč vo svojich 25 rokoch