Baculka-PROBLÉM

7majaaa

Mimusa , vôbec si nerob problém zo svojho zovňajšku, asi sa mu páčiš, ked s Tebou chodí, ja mám poriadnu nadváhu, pri sexe spravím šero, stiahnem žalúzie alebo sa milujeme v noci ,a v tedy si predstavujem , že mám o 30kg menej. Mala som rôznych milencov, ale povedala som si že to vykompenzujem kvalitným sexom, prekonala som zábrany, oral a anal mi nerobí problém , a ver, že si sa mali pre čo vrátiť....

mimussa

babulky strašne moc vám ďakujem za podporu..:)...dodali ste mi trošku aj odvahu,,som howorila s priateľom a mi powedal že či som blázon že on ma má rad presne takú aká som a nič by na mne nemenil...a pritom on je ako palička..veľmi vám ďakujem za podporu..:)...Mimuš..

sansara

Ahoj mimuš :-)

Nepatrím k štíhlym ženám...no zas nie som ani Helenka Rúžičková :) Som zrejme niečo medzi-tým..

Mám však svoju lásku, pre ktorú som tou najkrajšou, najpríťažlivejšou, najrajcovnejšou, najsexi, atd atd ženou na svete - to sú aspoň jeho slová, ktorými ma častuje tak často, ako sa len dá..
Miluje ma proste takú, aká som a to isté platí aj o mne voči nemu..
A toto isté by si si mala uvedomiť aj Ty voči svojmu priateľovi. Že je s Tebou preto, lebo chce a ťa miluje takú aká si...aj napriek tým pár kg navyše, ktoré máš.
Nauč samú seba milovať takú - aká si...a ver, potom sa začneš vnímať a pozerať na seba partnerovými očami. A v tých jeho očiach si pre neho isto tou najkrajšou a iné naj-naj-naj, pre ktoré si ťa vybral a kvôli čomu vlastne s Tebou je..a ťa miluje

oida

neviem sice ako vyzeras,ale myslim , ze by si sa tym nemala trapit...ja som tiez baculka a mala som obavy odlhalit sa pred priatelom,ale prekonala som sa. Nemu sa pacim taka, aka som.

no ked mas velke obavy, tak na to chodte velmi pomaly.Krocik po krocku.

rebeka :)

ahojte baby :))
pridám sa k vám, ale už so skúsenosťou. Tiež má nejaké to kilečko navyše( našťastie nič strašné), len viem, že ho proste mám. Ani si neviete predstaviť, ako som sa hanbila pred priateľom vyzliecť a bála som sa aj prvého milovania s ním!
No - priznám sa dobrovoľne - na jednej chate som si dala pár pohárov vínka a zrazu som už nemala žiadne obavy. Určite vás tu teraz nejdem nahovárať na sex pod vplyvom alkoholu- bože chráň!!! Ale mne to napr. strašne pomohlo! Z tej noci si pamätám všetko - a aj to, ako mi hovoril, že som nádherná, že mám krásne telo, nohy, stehná, úžasné bruško a nevedel sa ho vybozkávať ...proste všetko, o čom som si myslela, že je to strašné! A musím pripomenúť - pila som vtedy iba ja, takže on bol pri plnom vedomí- heh...
Strašne mi to psychicky pomohlo a odvtedy už nemám zábrany v tomto smere! Chalpi vnímajú naše telo inak ako my - nie sú takí kritickí a vážia si každú našku krivku. Určite sa im nepáči, keď sa k ním pritúli dievča, a oni nemôžu zaspať, keďže sa opierajú o "kosti". Ved aj mi máme radšej mäkučké periny, nie? :)

safa

baby, ziadne obavy, ale odvahu...ved ked su priatelia s nami, tak nas maju radi take ake sme... nepatrim medzi baculky, ale ako som uz spominala medzi stihle baby...je to len v nas... a som si ista, ze aj vasim priatelom zalezi na vas, a ze tuzia to milovanie, ktore dokaze byt tak krasne, ked sa dvaja miluju prezivat prave s vami (nami)