Potrebujem "nastartovat" organizmus

Príspevok v téme: Potrebujem "nastartovat" organizmus
mrkva

Ahojte, neviem, ci to nejako suvisi s jarnou unavou, ale poslednu dobu sa citim ako "otapena" po hlave. Nic sa mi nechce, som uplne jak mrtva. Moze to byt sposobene nedostatkom nejakych vitaminov alebo zlou stravou ? Nestravujem sa bohvieako, potom ma boli zaludok a je mi blbo. No musim nieco s tym robit, lebo sa citim taka slaba a zranitelna.

mrkva

dakujem vam za rady :) Lebo fakt sa poslednu dobu citim ako mrtva, hlavne, ked sa meni pocasie, tak ma boli hlava a je mi na ... :(

[zruseny12]

mozes teraz pit aj zihlavovy caj 2-3 tyzdne,to je dobre na jarnu unavu...atd.cisti krv a na alergie je dobry...

RNG

mrkva, ber zinok, potlacis helikobaktera.Alebo koloidnu striebornu vodu 4x2 lyzice na prazdny zaludok, to ho povacsine do 3 tyzdnov tiez znici.
.......
Helikobakter ale nie je nic zvlastne. Podla USA statistik ho ma 20 % deti a az 50 % ludi nad 60 rokov. Nie vsetkym sa prejavi vo forme vredov. Ale dobre je ho potlacit alebo vybit

RNG

bolesti zaludka su z nedostatku kyselin, ked jedlo sedi dlho v zaludku(ako tehla) a miesto travenia kyselinou sa kazi a tak otravuje cele telo.
Skus brat Betain HCl, s kazdym vacsim jedlom, pripadne aj nejake enzymi. Ked telo lepsie vytazi jedlo, dostanes potrebne materialy a energiu.
A nebude sa ti jedlo v zaludku kazit a produkovat toxiny , ktore ti zamoruju telo.
Pi hodne vody!

mjanik

vyhľadaj akupunktúru a daj si:
1,upraviť trávenie
2, ak treba tak aj krčnu chrbticu (tu bude asi hlavná príčina)
3,prliečiť pečeň-vyčistiť