Ake su priznaky sklerozy multiplex?

lubka393

Zdravim. chcela by som vas touto cestou poprosit o vyplnenie 20min. dotaznika, ktory je urceny na subjektivne hodnotenie kvality zivota. Dotaznik je anonymny a je urceny len pre moju diplomovu pracu.velka vdaka za spolupracu!
docs.google.com

RNG

Znova opakujem, znacnu cast v poskodzovani nervov maju nase vlastne telesne vyrusy, takze ich potlacit zvysenim viralnej imunity tu definitivne pomoze. Regeneracia poskodeneho myelinu potrebuje najma DHA omega 3 kyselinu, najdes ju najma v krill oleji a calamarine a potrebna davka je az 1.5 gramu na hojenie a regeneraciu.
Viaceri lekari spomenuli, ze cistenie tela silnymi enzymami, najma entericky pokrytym pancreatinom a serrapeptazou tu tiez pomaha.
Este stale nie je jasne, ktore ine mikroby a parazity sa na tom tiez podielaju, ale mykoplazmy a L-formy su asi na prvom mieste podozrenia, kedze ludia s mnohymi "autoimunnymi"
chorobami maju prave nepomerne vysoke vyskyty nakaz tymito mikrobami a roznymi parazitmi. Takze to iste nie je nahoda, vsakze.
A na tie maskovane mikroby su ucinne po odmaskovani NAC a serrapaptazou extrakty z olivovych listov,(3 x 300 mg oleuropeinu) samento, banderol coumanda, pripadne aj burbur, davka 2 x 15 kvapiek, zacat od 2-3 kvapiek a postupne zvysovat.

blonda

Zdravím, čítala som tu všetky tie príznaky, ktoré ste napísali, že zahmlievanie očí, bolesti hlavy, rýchla únava pri fyzickej práci... mávala som to tiež, aj keď po nasadení liekov to trochu prestalo ale taktiež mám strpnutú jednu časť tváre a aj prsty na ruke. Bola som už na niekoľkých MR aj CT hlavy, síce tam niečo našli ale doktori stále nevedia potvrdiť či je to SM, pretože všetky vyšetrenia čo mi robili boli v poriadku. Nemáme tú chorobu ani v rodine a som dosť mladá na to, aby som ju mohla mať, ale veľmi sa bojím, že ju mám. Tak sa chcem opýtať či nie je nejaká iná choroba s podobnými príznakmi?

-IVET

moj stav sa niekedy zhorsi tak, ze nie som schopna absolutne nicoho, oznacila by som to ako by ma prestalo pocuvat cele moje telo, nevladnost a velka unava, bez nejakej priciny,trva to vzdy vsak len par dni,bola som na vysetreni ct , ktore bolo v poriadku..

-IVET

mozte mi prosim poradit? o aku chorobu moze ist? bolesti chrbata,pichanie medzi lopatkami ,bolest obcas aj na dotyk, bolesti v nohach, rychla unava pri praci,nevladnost pri praci,obcasna nevladnost pri chodeni.zavraty vecer pri lezani, obcasne zahmlievanie v ociach hlavne pri citani ,to je vsak vzdy len chvilkove obdobie mozno tyzden dva,..akoby som mala zhorseny zrak , neschopnost pocuvat cely rozhovor ineho cloveka, obcasne vypadky pameti,prosim poradte mi

RNG

oprava, vinpocetin. Nevsimajte si preklepy, nie som zvyknuty na klepanie na stroji alebo pocitaci, a naviac uz mam vekom sklavene prsty.

RNG

Su doplnky na pamat , specialne, tj rozne antioxidanty, co zlepsuju cirkulaciu v mozgu ako napr extrakt z hroznovych semien, vinpovetine zo semien zimozelene, huperzine z machu, gingkolidy z listov Gingka.
Napr mne velmi pomohlo brat zmeas 40 gramov vinpocetrinu, 200 mcg huperzinu A a 60 mg 25% gingkolidov, ako to ma napr vyrobok firmy Swansonvitamins pod menom Herbal Memory Complex
A nezaskodi k tomu brat aj 200 mg PAC z hroznovych semien(grape seed extract)
Viac ako na stres, spanok, zlepsenie cirkulacie odomna (vlastne od lekarov, na ktorych pocuvam) najdes cez Google.sk pod rng stres alebo ine

_IVET

velmi pekne dakujem za odpoved, .Ano mam zistenu stitnu zlazu, NA KTORU UZIVAM JOD. , po mesiaci som dostala zapal dvanastornika ktory som mala lieceny,. Myslim si co sa tyka mojho stresu, moc nepripustam, som clovek ktory je skor vnutorne vyrovnany a pokojny so snahou predist problemom.Neprezivam ziadny stres ci depresie,.TO CO MA NAJVIAC TRAPI JE NESCHOPNOST SI ZAPAMETAT NIECO NOVE, orientacia vcudzich priestoroch, a strata pameti,myslim tym napriklad rozhovor aj s inými ludmi,na ktory si neskorsie nemozem spomenut, vlastne o com sme spolu vraveli...