ochorenie prostaty

Príspevok v téme: ochorenie prostaty
tina

Dobrý deň.

Môj otec bol v roku 2000 laparoskopicky operovanú prostatu. Hneď po operácii sa objavili pooperačné ťažkosti – upchávanie močovej rúry. Po roku bol opäť operovaný – zadnej uretry. Od tej doby takmer pravidelne, každý mesiac musí absolvovať dilatáciu uretry. Sondáš mu robia na Ch 20. Nie je iná metóda operácie?
V rozhlase som počula, že podobné operácie sa robia laserom. Používa sa tento operačný postup aj na Slovensku? Prosím mohli by Ste mi poradiť?

Ďakujem.

RNG

Spomenuty vyrobok, Sterox sice zvysuje potenciu/libido, ale neadresuje zmensenie hyperplazickej/zvacsenej prostaty.
Na to treba najma rastlinne steroly a ine prostriedky na znizenie hladiny DHT(zinok, DIM, I3C, )

boris1970

Kazdemu muzovy ,ktory ma problem z prostatou sa o tom tazko hovori ,ale mne sa podarilo zmiernit neziaduce prejavy choroby vdaka tomuto produktu. Nerad by som vyzeral ako diler a netvrdim ze to je vseliek ale podla mna to stoji za vyskusanie. Chlap potom sam usudi ci to pomaha alebo nie. Ja tvrdim ze ano
www.zdravy-zivot.sk

RNG

Hyperplazicka prostata, tj prostata ktora je zvacsena a priskrcuje mocovu trubicu,sa da pomerne rychlo zmensit branim roznych sterolov.
tema tu uz bezala parkrat.
Spomenute boli steroly z Saw palmetto, pygeum africanum, korenov zihlavy, pripadne niektore tekvicove oleje.
Davkovania je v stovkach miligramov a vysledky sa zacnu ukazovat po mesiaci-dvoch brania tychto potravinovych doplnkov na prostatu.
Inac steroly su v tele uzitocne na rozne ine funkcie, vcitane napr pre srdciarov.