Svetloplachosť

939ar

mam dve deti ktore su svetloplache vraj sa to neda liečit neda sato ani operovať ale chcela by som vediet čo su to tie bachove kvety za skušku nič nedam...

majk

Boli to aj Bachove kvety ale aj navsteva u kineziologa a zmena stravovania atd.Tazko povedat mozno tebe to nezabere.Ale urcito to aspon skus.

oli

mikee,mohol by si prosím napísať či tá tvoja známa sa z tej svetloplachosti dostala úplne pomocou bachových kvetov?

majo..

Svetloplachosť, alebo fotofobiu moze tiez sposobovat otrava ortutou a to uz pri chronickej otrave. Clovek sa pritom nemusi vobec citit chory, alebo mat fyzicke problemy. Tu je o tom pisane:
www.magazinluna.sk
A tu je pisane vela o otrave ortutou a moznosti, ako sa jej zbavit:
www.derealizacia.wgz.cz

zuzka42

Mikee napíš viac o tom, ako si tvoja známa pomohla. Mne tiež vadí umelé svetlo v supermarketoch, bolesti hlavy naštastie nemám, ale oči ma hneď štípu, pália, proste strašné. Ďakujem

mikee

Presne to iste najviac umele svetlo,navsteva v supermarketoch vobec neprichadzala do uvahy,TV len chvilku a PC skoro vobec,ak to presvihla tak silne bolesti hlavy,pocit na zvracanie,celkova slabost.Pomaholo jej v takychto pripadoch miestnost bez svetla(ak to bolo mozne)klud dokonca jej vadili aj zvuky.Zazil som to s nou a bolo to velmi neprijemne.Ale teraz je to fakt dost v pohode.

zuzka42

Mikee ja mám problémy s očami a síce PC,TV umelé svetlo mi robí zle na oči. Slnko je v pohode. Ako to mala tvoja známa?

mikee

zuzka42 ako sa to prejavuje u teba?Mojej znamej tiez povedali ze ma svetloplachost a ze sa to nijako neda liecit dokonca ju poslala na psychiatriu,neviem na co.Momentalne to vyriesila po svojom-alternativne,kyneziologiov+bachove kvety zatial jej to velmi pomohlo.