Ako potlačiť chuť na sladké

Príspevok v téme: Ako potlačiť chuť na sladké
jancecka

Prosím vás, poraďte mi niečo, ako potlačím tú strašnú chuť na sladké, čaj sladím tromi lyžičkami cukru, za deň zjem kopec sladkostí, čokoládu (forte celú), rôzne keksíky, no prosto strašne moc sa mi to zdá. A neprospieva to ani pleti, ani postave a určite celému organizmu. Chróm som už užívala a nezbadala som žiadne zmeny D:

hellohello

su zdrave aj musli alebo lupienky? ja mam velmi rada tieto www.nestle.hu ale najviac mi z nich chutia tie ovocne a choco. Myslite ze je to zdrave? ako je to najlepsie jest? s mliekom alebo s cim?

jancecka

fitbaby
jéj, to sa mi páči, fit tyčinky neľúbim síce ani ananás ale tak možno niekedy začnem aj to papať
a tiež mi vravia že nevyzerám na moju váhu, začala som chodiť cvičiť a telo sa mi spevnilo a budem v tom pokračovať

fitbaby

Hm baby,neodporucala by som Vam jest fit tycinky,nie su az take zdrave ako si vsetci myslite a maju dost kalorii a cukru.Najlepsi cukor ak nejaky potrebujete je ovocie,ale zase nie vela bananov.Najlepsi je cerstvy ananas - je sladky a je to spalovac tukov.
A BMI index je len orientacny,zalezi kde mate ulozene tie kilecka a ako vyformovane telo.Ja precvicujem aerobic,meriam 167 cm a vazim 65 kg a kazdy mi hovori aku mam krasnu popstavu.A ak niekomu poviem,ze vazim 65 neveri mi,kazdy si mysli,ze mam 60 a menej.
Takze neblaznite sa za vahou,dolezite je ako vyzerate,ci mate pevne telo a vtedy nevadi aj ked mate vacsi zadocek.
Hlavne budte zdrave a nehladujte.

jancecka

všetko jem to čo mi vravíte aj tak mi chutí čokoláda a presne viem vždy aká, aký druh aj značka :D je to des :D ale no čo už

jajka

jancecka, ked stale musis nieco chrumat, kup si radsej zdrave sladkosti, nejake musli, celozrnne tycinky a keksiky, nacisti si zeleninu, a asi by si mala celkovo zmenit stravovanie, nech nemas taku chut na sladke, cim viac nezdravych veci zjes tym viac po tebe chcu aby si ich jedla. Vyhybaj sa v obchodoch pultom so sladkostami, vobec si ich nekupuj. A na tu najhorsiu krizu si daj kustik horkej, kvalitnej cokolady. Snaz sa jest take jedla, aby si rychlo nevyhladla. Nastuduj si nieco o glykemickom indexe potravin. Vzdy ked budes chciet nieco sladke, radsej sa napi cistej vody, daj si ovocie, alebo neprazene nesolene oriesky. Viem ze je to velmi tazke, lebo tiez som zavisla od cokolady :)). Najlepsia je uplna abstinencia, ako pri kazdej zavislosti, nic sladke doma nemat.

jancecka

aha, veď už ste napísali :DDD sorry, nevšimla som si a ovocie môžem, napríklad bánan, znečisťuje pleť, jablko, obsahuje kopec ovocných cukrov a potom si aj tak dám čoko :D ale tá hladina cukrov aj mňa zaujíma