modra sprava

Príspevok v téme: modra sprava
micu

ahojte, robila som si tehotensky test modra sprava. jedna ciarka bola normalna-vyrazna, druha sa akokeby len crtala, v letaku pisu ze ked je druha ciara menej vyrazna tak aj tak je test pozitivny. len tu druhu ciaru neviem definovat, pretoze sa tam crtalo aj nieco vo vodorovnom smere. kamoska hovori ze to je len nacrtnute aby sa to mohlo v konecnom dosledku sfarbit. mate s tym niekto prosiiiiiiim skusenost? do akej miery sa mozem spolahnut na test ked som chora? dakujem za vsetky nazory

ellyy

vuta: jj suhlasim nikdy nepraktikujte prerušovanú súlož väčšina ludi si mysli ze tak neotehotnie ale nie je to pravda...opak je pravdou a poznam plno pripadov...!!!

sofiaa

na test sa fakt nespoliehaj. vravim z vlastnej skusenosti.. chod rovno za doctorom.. on ta vysetri a povie ti na rovinu, ci si alebo nie si tehotna. su to muky- cakacka viem, vravim z vlstnej skusenosti, ale j eto najlepsie ist za dok.

vuta

pre Niku s mojím býv.manželom sme tiež praktizovali prerušovanú súlož,nechcem ťa strašiť ale tam stačí fakt trošičku ejakulátu a si v tom.Viem z osobnej skúsenosti mám krásnu dcérku :j a k tomu ešte môj bývalý rozpráva že nie je jeho

hilfe

mne sa stalo nieco podobne nika... ba asi este horsie..... den po kramoch sme si s priatelom akosi nedavali pozor..... chyba riadna vieme..... a este horsie on sa spravil do mna.... takze stresy.... a tehot test som si robila az po tyzdni bo tie hormony sa zacnu tvorit 6.az 7. den po oplodneni... tak som sa to docitala..... ale bolo to v pohode.... test tiez najprv blbol ale tehotna som nebola...keby hej uz mam babatko na ruckach....vdakabohu to bola len vystraha...ber to aj ty ako napomenutie ak sa potvrdi ze je to v pohode....

mirka 23

Nika keď si mala tesne po menštruácii, tak sa neboj, nemôžeš otehotnieť. Žena je plodná len 12-24 hodín do mesiaca a to približne v strede cyklu.

mademoiselle

nika proste je to jedno ktoru cast cyklu si mala, je jasne, ze cez plodne dni je moznost otehotnenia väcsia a naopak. Ale otehotniet mozes v ktorejkolvek casti cyklu. Nepredpokladam, ze si tehotnas,ale poznas to, aj motyka moze vystrelit.

nika2910

ja viem, len som chcela vedieť aj názor niekoho iného..lebo mala som tesne po menštruácií, keď sme mali styk a čítala som články o tom, že výtok, čo je po menštruácií zabíja spermie. Tak neviem, či tomu mám veriť, alebo nie. Lebo to písal nejaký gynekológ.

mademoiselle

nikolka, ked uz zijes sexualnym zivotom, mala by si vediet, ze KAZDY Nechraneny styk moze viest k tehotenstvu. Aj ked sa do teba nespravi. Sice niektore pary sa snazia o dietatko roky, ale co ak nahodou nieco uslo a stane sa aj na prvy sup? TAzko povedat ci si alebo nie si tehotna ale ista pravdepodobnost tu je. Musis pockat ci ti pride menzes a ak nepride, kup si hned test a mas jasnu odpoved.