preco mi manzel prestal davat vyplatne pasky peniaze mi dava

kas

vy ste ma zle pochopili tie skrabance boli az potom tych 20 rokov sme zili normalne praca deti dovolenky a tie pasky ved ja viem kolko zaraba on to zacal robit z trucu on podviedol nie ja a on lutuje a opija sa lebo ma zle svedomie ved mam aj deti a tie mu tiez dohovaraju ze sa velmi zmenil ze chcu otca aky bol pred tou sms a martin ved my sme si dobrovolne ukazovali kolko zarabame nikdy som mu nedavala peniaze on mal pre seba dost a to niektorych chlapov kazi potom si robia co chcu slopu a podvadzaju mne nejde o tu pasku mne ide o tu zmenu co kona ja nie som santipa ja to vidim tak ze mal az velku volnost a od dobroty uz nevedel co ma robit tie skrabance to bola len zurivost preco to urobil zaco zato ze som sa starala o domacnost deti a jeho a uz som mu neni dost dobra to ma tak nastvalo ved som mu povedala chod si a vidite ostal somnou ved to bola vydata cundra co sa tiez nudila a chcela medzi....ineho a toto mam tolerovat ja sa budem starat a chlap bude davat trenky dolu inde nie preto ta zurivost ved on ma tym ponizil

kas

no zivot ide dalej ano lubim ho musim krotit svoj hnev ale niekedy je to premna tazke moc tazke moc ma to boli kezby sa to nikdy nestalo

959

kas, ďakujem ti veľmi pekne, že si sa nad mojim príspevkom zasmiala.Vidím, že som nepomohla, ale aspoň som ťa na kus rozveselila. Aj to je predsa úspech, nie?Lebo doteraz si tu iba vyplakavala a sťažovala sa.
A na margo tej psychologičky, čo píšeš, že su v zdravotníctve zbytočné, tak to si potom nebola u psychologičky, ale psychiatričky, lebo pišeš, že ti dala lieky - oblbovaky, a tie my.psychologovia nepredpisujeme, nakoľko psychologia je nie z oblasti zdravotnícta-to je PSYCHIATRIA.
Psychologia sa študuje na filozof. fakulte, teda my len radime a bavíme sa s ľudmi a nepredpisujeme lieky!!!

ennna a ty si mi polichotila nielen tým, že si ma uznala mudrou , ale dobre mi padlo tvoje typovanie mojho veku-tých sladkých 20 rokov, ktoré sú bohužiaľ u mňa v nenavratne, ale zase u mojich deti pred dverami. V takom veku mam totižto deti. No nevadí.A tých kopancov od života som mala určite viacej, ako si dokážeš predstaviť. Dokonca aj v partnerskom vzťahu, ale o tom sa tu nemienim rozpisovať, je to moja sukromna vec.

lana7

Ja ťa chápem...máš to fakt ťažké...asi nič nepomôže iba rozhovor a čas. Váž si samú seba. Viem že ho ľúbiš, aj svoje deti ale skús konať s chladnou hlavou. Možno to pomôže. Ja fakt neviem.

kas

lana 7 ja som si nekupovala lebo potom frflal ze minam ale teras si kupujem uz len sebe aj ked vidim nieco pekne pre neho nekupim inokedy som mu to kupila a mala som stoho dobry pocit ak ma chapes ze nanho myslim ja nie som chudera iba som vzdy myslela na neho a na deti a ja som sa obisla a pre ostatnych ja som ho zbila od zufajstva pred tou sms to bolo u nas ok a verim a viem ze je tomu navine ta vydata flandra matka dvoch deti a muza co sa onu stara ona musela byt velice sikovna ked zviedla mojho muza on uz tie sms potom vymazaval a ona nanho tlacila ved my sme potej sms boli este aj na dovolenke a polku zaplatil muz z fusiek a nemusel proste ma to boli kto nezazil nepochopi ved ja ho lubim preco to urobil povedal ze to bude lutovat do konca zivota musim mu odpustit

kas

viete premna ta nevera bol velky sok myslela som ze mi skoncil zivot ano on potom lutoval plakal myslela som si ze mu odpustim a on sa nechal bit asi preto ze sa citil vinny potom sa to zvrtlo a zacal mi robit napriek a to aj tymi paskami a co sa tyka tej psychologicky aj tu pomoc som vyhladala lebo som trpela nemohla som nic robit bolelo ma na prsiach zaludok velke potenie a nespavost a tato akoze psychologicka co sem pisala dovol aby som sa zasmiala mne ste veru nepomohli dali ste mi oblbovaky a to bolo vsetko ste zbytocne v zdravotnictve ja som tie lieky potom vyhodila ukoncila pn a isla do prace sama som sa postavila na nohy a to mi je len luto ze mi tie pasky nedava ked mi ublizil na dusi a este robi drahoty co je natom ked si manzelia ukazu kolko zarobia ja som aj tento mesiac s pychou ukazala pasku nech vidi ze sa snazim zarobit pre rodinu ja viem a citim ze ma lubi ale sem tam si robime na priek a to ze som dominantna mi povedala prave taka jedna psychologicka mozno som u nas to bolo roky tak ze mi dal celu vyplatu a ja som sa o vsetko starala a nebojte on neostal bez penez zarobil si este pomimo a ked chcel vedel kde su peniaze a mohol si zobrat kedy chcel a naco chcel takze ziadne vydelovanie ja len ze preco sa to tak medzi nami zmenilo to je aj radami kamaratov ktory maju tajnosty pred zenami manzelstvo je dovera a aj ukazanie si pasok a nie tajnosti lebo ak su v manzelstve tajnosti tak su tam aj neveri

lana7

Keď si napísala že si dominantná a biješ ho nečuduj sa že každý zareagoval tak ako zareagoval. Podľa mňa je proste ukazovanie výplatných pások keď to ten druhý nechce obmedzovanie osobnej slobody. Milenky neuznávam..sú to cundry...vyhubiť ich. Ale vždy sa musí človek pozrieť najprv sám na seba či nerobí chybu...možno je ten tvoj chlap v manželstve vážne nešťasný..alebo je to idiot ktorý si ťa nezaslúži. A to, že si všetko kupovala deťom a jemu a nič sebe je len tvoja vina...iba tvoja. Hovoríš že nezarábaš zle. Tak zo seba nerob chuderku...staraj sa o seba...kúp si niečo pekné...keď si ty sama seba nevážiš prečo by to robil chlap? veď chlapi si niekedy nevidia ani na špičku nosa. Začni si vážiť sama seba...a potom si ťa začne vážiť aj tvoje okolie.

ennna

kas, ja ta uplne chapem, pre teba bola a je rodina vsetko, nedaj sa rozladit takymi recami ze ty si na vine. to si robila len v afekte zlosti, ze ty sa obetuje a on si to nevazi. Je to chrapun a nezasluzi si ta. A ta mudra psychologicka tak ta moze mat tak cez dvadsat viac je nehadam. Ona urcite take ponizovanie neprezila tak sa jej radi!!!Drzim palce a bud silna. A sadnite si spolu a prekonzultujte ci este stoji o teba ak ano tak nech si ta zacne vazit a spravat sa inac.