co jest pred cvicenim?

Martin_242

Veru, je smiešne, aké "znalosti" majú niektorí ľudia...
Tuky sa spaľujú pri dlhodobej aeróbnej aktivite pri vysokej tepovej frekvencii.
Pred tréningom môžete jesť, ale len jedlo, ktoré bude do tréningu strávené.
Ak budete cvičiť s plným žalúdkom, bude vám akurát tak zle a budete leniví.
Po cvičení ako spomína kolega je ideálny banán, kto má peniaze môže si dovoliť aj sacharidový nápoj, vtedy si vyčerpané svaly doplňujú hladinu cukru a dochádza k regenerácii.

ajajajajaj

pls ako mozte napisat ze po treningu nema nic jest ze sa spaluju tuky?? tuky sa spaluju hlavne pri aerobnej aktivite, nie po nej.. praveze po treningu treba co najrychlejsie doplnit vydanu energiu, lebo v opacnom pripade si telo zacne brat z bielkovinovych zasob a to nechceme. ja osobne vzdy po hocijakom cviceni si dam jeden az dva banany, to je najidealnejsi prirodny zdroj monosacharidov.. a po cviceni je nasa proteosynteza nastavena na vyssiu hodnotu takze mozme spapat viacej ako pred cvicenim bez ujmy

amy389

mozes sa kludne najest pred treningom ale len tak aby ti nebolo zle lebo ti treba energiu a to je jedno co zjes hlavne je nejest aspon hodinu po trenigu ak nechces aby ti rastli svaly lebo tvoje telo po treningu stale premiena energiu na svaly a ak sa najes tak tomu este prispievas ( myslim e nechces aby ti rastli svaly ale aby si schudla )

majkaaa

Ak si už teraz hladná,tak veľmi ďaleko nezájdeš. Daj si raňajky,také musli s mliekom napr.a jogurt. To nie je ťažké jedlo,ale dá ti energiu. Ale nejedz tesne pred tým,ako pôjdeš.So škŕkajúcim žalúdkom veľa nenacvičíš.